Annonce
Aarhus

Århusianerne er vilde med Ceresbyen: Kommende højhus snart udsolgt

<p>Interessen for at flytte ind i Ceres Panorama har været overvældende. Selv om huset først er færdigt om et år, er flere end 100 af de 130 lejligheder allerede solgt.</p>

Flere end 100 af de i alt 130 lejligheder i Ceres Panorama er solgt et helt år før, boligerne i det 20 etager høje hus står klar til indflytning.

Et år før byggeriet står færdigt, er der nu solgt flere end 100 af de 130 lejligheder i højhuset Ceres Panorama i Ceresbyen.

»Vi startede salget i foråret. Forleden rundede vi salg nummer 100, og siden er der solgt yderligere to. Jeg forventer, at vi kan melde udsolgt inden nytår,« siger Johan Nairn, indehaver af Nybolig Bruuns Bro og Aarhus City, der står for salget.

»Det er helt vildt. Jeg har ikke prøvet noget lignende tidligere,« fortsætter han.

Mindre vildt bliver det ikke af, at lejlighederne alene er markedsført på Ceres Panoramas hjemmeside og på bannere i Ceresbyen.

»Det er århusianere, der køber i Ceres Panorama. Rigtig mange af køberne er i den alder, hvor børnene nu er flyttet hjemmefra, og så sælger de huset i en af forstæderne for at flytte ind tættere på bylivet og kulturen. Jeg tror, at mange har manglet et alternativ til Aarhus Ø,« siger Johan Nairn.

Lejlighederne i Ceres Panorama spænder fra 52 til 192 kvadratmeter. Og der er udsolgt i begge ender.

I løbet af en måneds tid starter Nybolig salget af endnu 132 lejligheder i Ceresbyen i første etape af det byggeri, der hedder Ceres Park. Her er der primært tale om to- og tre værelses lejligheder.

Det er ikke kun i Ceresbyen, der er rift om boligerne, inden de står færdige. Det samme er tilfældet med Klostergården på hjørnet af Klostertorv og Frue Kirkeplads, hvor en stor ejendom, der tidligere husede et advokatkontor, er ved at blive bygget om til mindre boliger.

»På de første 14 dage solgte vi 26 af de 46 lejligheder i Klostergården,« siger Johan Nairn.

Nybolig overtog for et års tid siden salget af lejlighederne i Isbjerget. Også her mærker man en voksende interesse blandt boligkøberne.

»Da vi overtog salget af Isbjerget, var der solgt 36 lejligheder. Siden har vi solgt 56 - i snit en om ugen. Det er rigtig godt - også i betragtning af at mange af lejlighederne dernede jo er lejet ud og først bliver sat til salg, når lejerne flytter,« siger Johan Nairn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Byrådsmedlem er 'stikker' på Aarhus Ø: - Jeg har aldrig mødt så megen taknemlighed

AGF

Få overblikket: Kom hele vejen rundt om AGFs sejr over Randers

Annonce