Annonce
Aarhus

Århusianerne har taget takeaway-tjeneste til sig: Nu overvejer Subway at åbne en fysisk restaurant i byen

Subway har fået en god start på takeaway-projektet i Aarhus. Kæden har fået en så god modtagelse, at man nu overvejer at lave en fysisk restaurant i byen, når coronaen har sluppet sit tag i samfundet. Foto: Subway
Subway er blevet taget godt imod i de første to måneder af året. Nu udvider kæden åbningstiden for takeaway og ejeren er begyndt at kigge nærmere på muligheden for en fysisk restaurant, når samfundet igen åbner.

AARHUS: Siden begyndelsen af året har århusianerne kunne købe sandwich fra Subway. Først via de store takeaway-sider Hungry, Just Eat og Wolt, og siden hen på kædens egen hjemmeside Subway Aarhus.

Interessen for sandwichkæden har været stor, siden den vendte tilbage til det århusianske bybillede. Det fortæller Rasmus H. Millfors, der står bag de to restauranter i Aalborg og er initiativtager til projektet i Aarhus.

- Vi er glade for den modtagelse, som vi har fået i Aarhus. Der er ingen tvivl om, at det har været en kæmpe hjælp, at vi ikke har været afhængige af hvor langt de andre kunne bringe vores mad ud. På Subway Aarhus har kunderne kunnet lave deres bestilling, sætte børnene ind i bilen og køre ned og hente deres mad uden at skulle ud af bilen på noget tidspunkt, siger Rasmus H. Millfors.

Annonce

- Vi har fået lavet et system, hvor de modtager en sms med bestillingen og efterfølgende bare skal ringe op, når de er fremme. Herefter går der maksimalt fire-fem minutter før de har maden og kan køre igen, siger han.

Længere åbningstid

Ordningen har været så stor en succes, at man fra 1. marts åbner for bestillinger allerede fra klokken 11.30 i stedet for 15.30, som har været åbningstidspunktet i den første måned.

- Dermed får vi også dækket frokosten ind for vores kunder, siger Rasmus H. Millfors og tilføjer, at Subway i den første måneds tid har været godt besøgt. Han melder om et par tusinde bestillinger.

De første to måneder med takeaway i landets næststørste by har understreget, at der er et marked for en fysisk Subway restaurant i byen.

- Vi skal tilbage til Aarhus. Spørgsmålet er bare hvornår? Der er en del usikkerhed forbundet med markedet lige nu på grund af corona. Hvad nu hvis der kommet et nyt smitteudbrud i juli? Hvad sker der så? Derfor har vi trukket bremsen lige nu. Vi er utrolig glade og positive over den modtagelse, som vi har fået i Aarhus og nu forsøger vi at lave alt forarbejdet, så vi kan være klar til at slå til, når vi vender tilbage til normalen igen, fortæller Rasmus H. Millfors.


Vi skal tilbage til Aarhus. Spørgsmålet er bare hvornår?

Rasmus H. Millfors


Annonce

Turisterne tilbage

En af de faktorer, der gerne skal vende tilbage, er turisterne. De to restauranter i Aalborg har brug for det normale boom af turister i løbet af sommermånederne for at komme godt gennem året, og det samme vil også gøre sig gældende for en restaurant i Aarhus. Derfor vil Rasmus H. Millfors ikke satte dato på hvornår der eventuelt kommer en ny restaurant.

- Indtil da fortsætter vi med vores takeaway-mulighed i byen, for vi kan se, at vi har ramt et område som århusianerne er glade for, lyder det.

Subway har tidligere haft restauranter i Aarhus. Den seneste havde placering tæt ved Banegården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Ny aflysning: Corona-epidemien spænder igen ben for kæmpe fællesfest

Aarhus

Krig om titler på rådhuset: Hvem har patent på at være byrådssekretær?

Aarhus For abonnenter

Slut med smalle cykelstier på Frederiks Allé: Kommunen vil forbedre sikkerheden for cyklister

Annonce