Annonce
Kultur

Århusiansk all star band klar med debutalbum

Heroes 2 None. Pressefoto

Det århusianske band "Heroes 2 None" er efter et par år med turne i Tyskland klar med deres debutalbum.

AARHUS: Århusianske 'Heroes 2 None' rejste sig fra asken af 'Last Seen Laughing', da bandet trods pæn international succes i den musikalske undergrund og tysk pladekontrakt valgte at sige stop.

Trods kun knap et par år på bagen har 'Heroes 2 None' allerede turneret en del i Tyskland og har ligeledes scoret en pladekontrakt hos vores sydlige nabo - nemlig hos selskabet 'Oi! The Nische Records'.

Netop i disse dage er første udgivelse klar i form af minialbummet 'Villains 2 All', som kan erhverves enten som vinyl, kassettebånd eller digital download.

'Heroes 2 None' har hentet inspirationen i den britiske 70' og 80' punk rock og Oi!-genre, der har et meget lige-ud-ad-landevejen udtryk. Kan man tælle til fire, kan man også være med. Med medlemmer der tidligere - udover 'Last Seen Laughing' - har huseret i 'The Zero Point', 'War Of Destruction', 'Skaloot', 'The Hoolies', 'The Guv'nors' og 'The Outfit' kan bandet vel nærmest betegnes som et all star band inden for sin genre.

Annonce

Heroes 2 None

Heroes 2 None består af:


  • Søren Hald: Vokal
  • Steen T: Guitar / backing vokal
  • JP: Bass / backing vokal
  • Dr. Golczyk: Trommer

Kendt producer bag pulten

Albummet er indspillet hos Antfarm Studios i Åbyhøj med Tue Madsen som producer, hvilket borger for en vis kvalitet.

Tue Madsen har gennem tiden produceret en lang række store heavy metal-bands - heriblandt 'The Haunted', 'Mnemic' og 'Hatesphere' og har to gange vundet prisen 'Bedste Produktion' ved Danish Metal Awards.

'Heroes 2 None' er i øvrigt på plakaten til Pære Punk 40, der finder sted 14. og 15. september, hvor de albumaktuelle århusianere går på scenen om fredagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

'Juldamperen' Svanen sejler igen efter ulykke: - De nødvendige sikkerhedstiltag er afsluttet

Leder For abonnenter

Forudsigelig blæst om vindmøller

Aarhus Kommune har et ædelt mål: At blive CO2-neutral i 2030. Det får vidtrækkende konsekvenser. Vi kommer både til at spare, hvor vi kan på alt, som udleder CO2. Vi kommer til at dyrke meget mere særligt CO2-opslugende natur. Og så kommer vi selvfølgelig til at bidrage, hvor vi kan til at fremme vedvarende energi - vindmøller, for eksempel. At vi både skal og bør byde ind på en omstilling til vedvarende energi, det er vi næppe uenige om, vel? Men når det kommer til, hvor for eksempel vindmøllerne kan stå i vores kommune, så har vi balladen. Lige nu er tre placeringer i offentlig høring, og ikke overraskende er der blæst om alle tre. For det første ser kommunen for sig, at der godt kan stå nogle kæmpevindmøller på Aarhus Havn. Det har udløst protester fra beboere på Aarhus Ø, hvilket bestemt ikke kan overraske. Som vi tidligere har skrevet i en leder i denne avis: Hvis man leder efter ballade, så kan man være sikker på at få det ved at rejse vindmøller midt i den udsigt, som beboerne i de nye prestigebydele nær havnen i Aarhus har betalt kassen for. Og egentlig er det jo heller ikke fair at spolere deres havudsigter med snurrende og blinkende møllevinger, som de ikke lige havde set komme, da de købte deres lejligheder, vel? Dernæst har kommunen behændigt foreslået andre vindmøller så tæt op ad kommunegrænsen mod Favrskov og Syddjurs, at det ikke generer ret mange af Aarhus Kommunes egne borgere. I Syddjurs har de dog set, hvad der er i gære ved Vosnæs - og fra Syddjurs' borgmester Ole Bollesen (S) er der kommet en officiel protest: Det vil ødelægge landskabsoplevelsen med mere ved Kalø Vig, skriver han. Hvilket flugter fuldstændigt med, hvad borgere i nærområdet også påpeger. Og de har jo ret. Heller ikke her vil møllerne pynte. Tilbage er placeringen tæt på trafikknudepunktet, hvor Djurslandsmotorvejen møder E45. Den synes umiddelbart mest oplagt af de tre, for her er i forvejen en vis støj fra trafikken og i øvrigt planer om at plante masser af vild, CO2-opslugende natur til glæde for både klima, grundvand og friluftsvenner, uanset om de går op i flora, fauna eller bruger naturen til motion eller hundeluftning. Men også her er der ballade om planerne, som går ud over særligt beskyttet natur. Så her foreslår Danmarks Naturfredningsforening, at Aarhus Kommune laver aftale om, at møllerne kan rykkes lidt ind i Favrskov, hvilket vores gode naboer her næppe vil være med til. For det vil begrænse mulighederne for at byudvikle ved Søften. Så hvad nu? Vi har skrevet det før: Drop planerne om møller nær Aarhus og send dem til havs, hvor de generer mindst.

Annonce