Annonce
Livsstil

Århusiansk burger-succes udvider igen: Burger Shack indtager Frederiksbjerg

The Burger Shack har på få år udviklet sig til en kæde. En del af konceptet er skovmandsskjorter, træhytter og flammegrillede burgerbøffer. Arkivfoto: Morten Pape

Burger-kæden The Burger Shack har vokseværk, og nu er turen kommet til Jægergårdsgade.

AARHUS: The Burger Shack så første gang dagens lys i 2016 i Frederiksgade.

Siden er det gået stærkt for den århusianske burgerbar, der to år i træk er blevet kåret til Byens Bedste af Århus Stiftstidendes læsere, og som har udviklet sig til en kæde med butik på Trøjborg i det nordlige Aarhus, i hele syv andre jyske byer og snart med første butik på Fyn.

Nu er turen kommet til det sydlige Aarhus, nærmere bestemt i Jægergårdsgade 57, hvor burgerbaren Tommi's Burger Joint hidtil har huseret.

- Der hersker ingen tvivl om, at Aarhus har en helt særlig placering i vores hjerte. Vi elsker Aarhus og har et fantastisk forhold til vores mange kunder i byen. Men det forpligter også, derfor forsøger vi konstant at udvikle os, ikke blot så vores burger altid har det samme høje niveau, men også at det skal være så nemt som muligt for vores kunder at få en burger hos os. Her passer vores nye butik i Jægergårdsgade perfekt, skriver direktør Oskar Palsson i en pressemeddelelse.

- At åbne en butik i en af Danmarks ubetinget hyggeligste gader har været en drøm længe. Så da muligheden bød sig, sagde vi hurtigt ja. Med naboer som Mikkeller & St. Pauls Apothek kommer vi i fantastisk selskab, og vi glæder os til at tilføre gaden en vaskeægte Burger Shack med økologi, bæredygtighed, flammegrillede bøffer og hygge i højsædet.

The Burger Shack åbner efter planen i slutningen af september.

Det har endnu ikke været muligt at indhente en kommentar fra Tommi's Burger Joint.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Biografgængere undrer sig over manglende evakuering: Men det var helt efter bogen, forklarer centerchef

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Annonce