Annonce
Livsstil

Århusiansk burger-succes udvider igen: Burger Shack indtager Frederiksbjerg

The Burger Shack har på få år udviklet sig til en kæde. En del af konceptet er skovmandsskjorter, træhytter og flammegrillede burgerbøffer. Arkivfoto: Morten Pape

Burger-kæden The Burger Shack har vokseværk, og nu er turen kommet til Jægergårdsgade.

AARHUS: The Burger Shack så første gang dagens lys i 2016 i Frederiksgade.

Siden er det gået stærkt for den århusianske burgerbar, der to år i træk er blevet kåret til Byens Bedste af Århus Stiftstidendes læsere, og som har udviklet sig til en kæde med butik på Trøjborg i det nordlige Aarhus, i hele syv andre jyske byer og snart med første butik på Fyn.

Nu er turen kommet til det sydlige Aarhus, nærmere bestemt i Jægergårdsgade 57, hvor burgerbaren Tommi's Burger Joint hidtil har huseret.

- Der hersker ingen tvivl om, at Aarhus har en helt særlig placering i vores hjerte. Vi elsker Aarhus og har et fantastisk forhold til vores mange kunder i byen. Men det forpligter også, derfor forsøger vi konstant at udvikle os, ikke blot så vores burger altid har det samme høje niveau, men også at det skal være så nemt som muligt for vores kunder at få en burger hos os. Her passer vores nye butik i Jægergårdsgade perfekt, skriver direktør Oskar Palsson i en pressemeddelelse.

- At åbne en butik i en af Danmarks ubetinget hyggeligste gader har været en drøm længe. Så da muligheden bød sig, sagde vi hurtigt ja. Med naboer som Mikkeller & St. Pauls Apothek kommer vi i fantastisk selskab, og vi glæder os til at tilføre gaden en vaskeægte Burger Shack med økologi, bæredygtighed, flammegrillede bøffer og hygge i højsædet.

The Burger Shack åbner efter planen i slutningen af september.

Det har endnu ikke været muligt at indhente en kommentar fra Tommi's Burger Joint.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Oversvømmelser lukkede to veje, og så blev folk tossede: - Vi fik fingeren og skældud

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce