Annonce
Aarhus

Århusiansk byggematador køber gammel postcentral: Boliger eller erhverv på vej

En øjebæ er lokalerne i Ankersgade blevet kaldt. Nu bliver den gamle postcentral omdannet til boliger eller erhverv. Foto: Axel Schütt

En stor ejendom på Ankersgade har fundet sin nye ejer.

Annonce

AARHUS: PostNord meldte sidste år ud, at man ville sælge den gamle postcentral i Ankersgade for højeste bud på en digital auktion, og det viste sig at være en populær vare.

I alt kom der 11 bud på ejendommen, der blev opført i 1971. Vinderbuddet kom fra Ejendomsselskabet Olav de Linde, som dermed kan føje den 10.218 kvadratmeter store ejendom ved Ringgadebroen i Aarhus C til sin ejendomsportefølje.

Det tidligere distributionscenter ligger på en 5.382 kvadratmeter grund, og var en unik mulighed, som man ikke kunne sidde overhørig, lyder det fra køberen.

- Det er sjældent, at så stor en ejendom er til salg med en så central beliggenhed. Det var en unik mulighed for os, som vi udnyttede, siger Olav de Linde, der ikke vil ud med en endelig pris for handlen, der ifølge Estate Media ligger på den gode side af 75 millioner kroner.

- Bygningen passer godt til vores ånd, da det er en godt bygget industribygning med mange anvendelsesmuligheder og kvadratmeter - faktisk over 10.000, siger den århusianske byggematador, hvis ejendomsportefølje tæller over 500.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København.

Ankersgade 12 er en 10.200 kvadratmeter stor kombineret lager- og kontorejendom. Foto: True Market Value
Annonce

Boliger eller erhverv

I salgsmaterialet, som blev sendt på gaden i oktober, lagde man op til, at der var mulighed for at omdanne den store grund til hotel, lejligheder eller erhverv.

Det er de sidste to muligheder, man kigger på i Ejendomsselskabet Olav de Linde.

- Enten laver vi boliger i hele ejendommen, ellers laver vi erhverv. Bygningen er anvendelige til mange ting og har en god underetage, så vi skal have undersøgt, hvordan markedet er for kunder til de forskellige ting, siger Olav de Linde til Århus Stiftstidende.

PostNord bliver i ejendommen frem til første kvartal 2020, hvorefter aktiviteterne flyttes til andre adresser i og omkring Aarhus. Senere vil planerne for bygningen blive præsenteret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Aarhus indfører corona-restriktioner, tester og vil bremse smittespredning i det somaliske miljø

Aarhus

Kraftig stigning: Hver fjerde nye coronasmittede i Danmark kommer fra Aarhus

Aarhus

27 nye tilfælde: Bekymrende smittetal i Aarhus fortsætter

Aarhus For abonnenter

Historisk løft til idrætten i Aarhus: Partier vil afsætte 25 millioner kroner om året til nye faciliteter

Annonce