Annonce
Aarhus

Århusiansk dyrekæde overtaget af tysk gigant: 300 ansatte får ny ejer

Petworlds mission er, at det skal være sjovt at være dyreejer. Blandt andet gennem skønhedskonkurrences for dyr. Nu er århusianske Petworld Gruppen overtaget af Maxi Zoo. Foto: Claus Thorsted/Scanpix
Den århusianske Petworld-koncern med 300 ansatte overtages af Maxi Zoo.
Annonce

AARHUS: Hundene og kattene er sikkert ligeglade. Men for mange af deres ejere er det en religion, hvor de køber foder, kæledyr og halsbånd. Nu venter en ny fremtid, efter Petworld er overtaget af Maxi Zoo.

Den århusianske Petworld-koncern med 300 ansatte og 35 butikker i Danmark er per 1. januar overtaget af den tyske storkoncern Fressnapf, som står bag ikke færre end 1.450 dyrebutikker og -supermarkeder i Europa. I Danmark har Maxi Zoo 47 detailbutikker.

Annonce

Fortrolighed

Fressnapf ejer også Maxi Zoo-kæden, der lige som Petworld har tre butikker fordelt rundt om i Aarhus.


Vi kan med glæde bekræfte, at Maxi Zoo Denmark A/S per 1. januar 2021 overtager Petworld, som består af både fysiske butikker og online kanaler

Jan Sørensen, direktør Petworld


Petworld-koncernen, som direktør Jan Sørensen, Aarhus, står bag, bekræfter overfor Århus Stiftstidende, at den er blevet solgt til Maxi Zoo. Petworld opererer med udgangspunkt fra Aarhus, hvor den skandinaviske online-shop også holder til.

- Vi kan med glæde bekræfte at Maxi Zoo Denmark A/S per 1. januar 2021 overtager Petworld, som består af både fysiske butikker og online kanaler. Eftersom begge parter har indgået en fælles aftale om fortrolighed og overtagelsen først vil finde sted 1. Januar, har vi på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer – hvilket vi håber på Jeres forståelse for.

Annonce

Trecifret millionbeløb

Sådan lyder informationen fra Petworld-gruppen. Århus Stiftstidende har forgæves forsøgt at få yderligere kommentarer på blandt andet spørgsmålene, om navnet Petworld fortsat skal hænge udenfor butikkerne i Anelystparken og Mega Syd centret - og om de ansatte fortsætter i deres job.

Petworld Gruppen omsætter årligt for mere end et trecifret millionbeløb og har de seneste år ekspanderet konstant. Petworld Gruppen har online butikker i både Danmark såvel som Norge, Finland og Sverige og har udvidet for nylig med nye tiltag.

Petworld er et af de største supermarkeder for kæledyr i hele Skandinavien

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Annonce