Annonce
Sport

Århusiansk europamester tester formen i Østrig

Søren Bystrup Jacobsen tester formen i Østrig i weekenden. Foto: Jens Thaysen

Den århusianske duatlet Søren Bystrup Jacobsen stiller søndag til start i Powerman i Østrig. Konkurrencen er den sidste test inden VM i Schweiz om 14 dage.

Annonce

Duatlon: Sæsonens helt store mål nærmer sig med hastige skridt for Søren Bystrup Jacobsen. Den århusianske duatlet vandt tidligere på året EM på hjemmebane og annoncerede kort efter, at 2018 blev hans sidste på eliteplan.

En stor karriere ville blive lukket ned i Schweiz 2. september. Nu nærmer karrierens sidste store udfordring sig med hastige skridt og Powerman i Østrig i weekenden skal vise om Bystrup er i form til at tage VM-titlen om 14 dage.

I Østrig skal han konkurrere med den dobbelte verdensmester Gaël Le Bellec fra Frankrig og australierne Matt Smith og Thomas Bruins.

- Jeg vil bruge konkurrencen til at prøve min form af inden VM om to uger. Men Powerman Østrig har også en særlig betydning for mig, da det var den første Powerman jeg vandt, og jeg er meget glad for at få mulighed for at konkurrere her en sidste gang, udtaler Søren Bystrup i en pressemeddelelse.

Bystrup har gode erfaringer fra Østrig, hvor han tidligere har besejret den firedobbelte verdensmester Joerie Vansteelant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce