Annonce
Aarhus

Århusiansk far amok til U14-kamp: Truede dommeren med tæsk

Den 56-årige blev så vred over at dommeren viste hans søn ud, at politiet blev tilkaldt. Arkivfoto: Ole Nielsen

En 56-årig mand er blevet idømt en bøde for at have truet en dommer efter en U14-fodboldkamp i Brabrand.

Annonce

BRABRAND: En fodboldkamp mellem to U14-hold endte søndag eftermiddag med, at politiet blev tilkaldt. En 56-årig mand, der er far til den ene af spillerne, blev nemlig så vred over at hans søn blev vist ud i løbet af kampen, at han truede dommeren, Adam Ganer.

- Jeg havde givet en af spillerne et rødt kort, og da kampen så blev fløjtet af, kommer vedkommendes far stormende imod mig. Han råbte og skreg og truede med at smadre mig, så han måtte holdes tilbage af flere forældre og en træner, fortæller han til Ekstra Bladet.

Hos Østjyllands Politi bekræfter vagtchef Jens Frederiksen, at de rykkede ud til kampen, der blev spillet på Brabrand Stadion.

- Patruljen på stedet har besluttet at sigte vedkommende, en 56-årig mand, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, siger han.

Ifølge Østjyllands Politis døgnrapport opstod situationen, da dommeren udviste en spiller. Det var spillerens træner meget uenig i, og dommeren endte med at bortvise ham. I slutningen af kampen blev yderligere to spillere vist ud, hvor den 56-årige råbte skældsord efter dommeren og var meget aggressiv. Han blev efterfølgende trukket væk fra banen, mens politiet blev tilkaldt.

Det er ikke første gang, Adam Ganer har oplevet forældre, der bliver vrede over hans kendelser, men det er dog første gang at han har oplevet at politiet har været nødt til at rykke ud.

- Det er i hvert fald ikke for lønnens skyld, og bagefter tænkte jeg da lige, at det simpelthen ikke er det værd. Men sådan en idiot skal ikke have lov til at ødelægge det, siger han.

Østjyllands Politi oplyser til Ekstra Bladet, at manden er blevet idømt en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Nu vil der blive taget stilling til om manden skal stilles for retten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Annonce