Annonce
Erhverv

Århusiansk firma deltager i 'Løvens Hule': - Det var en vild oplevelse at være med

For 13 år siden fik århusianeren Frank Bjergø idéen til Holdsport. En app som bruges af omkring 500.000 mennesker der er tilknyttet forskellige sportsklubber. Foto: Flemming Krogh

I aften kan du se hvordan det går, når århusianeren Frank Bjergø fra firmaet Holdsport skal forsvare sig foran rullende tv-kameraer og fem glubske dommere i DRs tv-program 'Løvens Hule'.

Annonce

AARHUS: Der dufter af nykogte bønner og andre ingredienser i stueetagen hos firmaet Holdsport, der holder til i midtbyen. Og det er der en særlig grund til, da direktør Frank Bjergø og et par af hans ansatte er ved at tilberede en særlig gryderet. Cassoulet hedder retten som blandt andet består af hvidløgspølse, hakket svinekød og andelår.

Årsagen til, at retten skal tilberedes netop i dag er, at direktøren og hans 14 ansatte skal mødes til en festlig aften i firmaet. På en storskærm skal de sammen se tv-programmet Løvens Hule, som bliver vist på DR. Her stiller Frank Bjergø, som fik idéen til firmaet Holdsport, op sammen med en ansat og en investor bag firmaet.

- Det var en vild oplevelse at være med. At stå i projektørlyset foran rullende kameraer - imens man bliver krydsforhørt af de skarpe dommere. Men jeg synes det gik godt, og husker ikke, at jeg tabte tråden på noget tidspunkt, fortæller Frank Bjergø, som virker ganske upåvirket af, at skulle se hvordan han tager sig ud, når han toner frem foran tv-seerne i aften.

En trio bestående af Jørgen Orehøj Erichsen, medejer (tv), Rasmus Dissing Pedersen (investor) og direktør Frank Bjergø. Foto: DR
Annonce

På vej til udlandet

Holdsport er en udbredt app (forkortelse for en applikation, et program til en smartphone, som kan bruges til forskellige formål, red.) med efterhånden 500.000 brugere. App'en er især populær indenfor motionssport, hvor den nærmest er uundværlig for medlemmer og eventuelle forældre i landets sportsklubber, som kan holde øje med, hvornår den næste kamp bliver afviklet, melde sig til kampe og andre begivenheder og til kommunikation mellem trænere og spillere.

Frank Bjergø og folkene bag Holdsport valgte at deltage i programmet for at få nye input. Især til at udbrede Holdsport internationalt.

- Vi har allerede mange brugere af Holdsport i mange lande. Derfor har vi også ansatte fra Frankrig, Tyskland og England. Men vi mangler en, der har de rigtige forbindelser og kvowhow i at løfte en forretning fra at være en national succes til også at kunne begå sig internationalt, forklarer Frank Bjergø, som i sagens natur ikke vil afsløre hvordan dommerne tog imod tilbuddet om at være med i Holdsports fremtid.

- Det må man selv opleve på tv i aften, lyder det hemmelighedsfuldt fra direktøren, som ikke er højere på strå, end at han selv kan røre rundt i en stor suppegryde så retten er klar til hans medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Fortsat lille stigning i antallet af nysmittede

Annonce