Annonce
Aarhus

Århusiansk iværksætter starter egen tv-kanal

Det er tanken bag Jonathan Løws nye tv-kanal, at seerne skal kunne stille alle spørgsmål mellem himmel og jord live, mens udsendelsen foregår. Så længe de handler om iværksætteri og gode ideer. Foto: Kim Haugaard

Mandag 6. marts får en ny dansk tv-kanal på Facebook premiere. Kanalen er startet af den århusianske iværksætter Jonathan Løw.

AARHUS: Iværksætteren Jonathan Løw mener, at der mangler noget godt tv for de hundredtusindvis af danskere, der går rundt med gode idéer, men ikke rigtig ved hvordan de gør dem til virkelighed.

Derfor starter han nu sin egen tv-kanal på nettet. Kanalen bærer navnet Listen Louder, og dens første program - Listen Louder LIVE - sendes på premieredagen 6. marts.

Listen Louder LIVE er et talkshow for både nuværende og kommende iværksættere samt alle andre folk med gode idéer. Programmet sendes i bedste Natholdet-stil med en kendt og anerkendt gæstevært i studiet.

Til premiereudsendelsen er det den kvindelige træner, blogger og forfatter Cecilie Lind, som indtager studiet sammen med Jonathan.

Det er i første omgang planen, at programmet skal sendes de næste 12 måneder, og en lang række yderligere gæsteværter er på plads - heriblandt Lakridskongen Johan Bülow, stifteren af online mediet Zetland Lea Korsgaard, Telmore-stifteren Frank Rasmussen, TV-vært og iværksætter Morten Resen, GoMore-stifter Søren Riis samt den kendte YouTuber Victoria Garber.

- Tanken bag er at producere indhold, som har interaktivitet og iværksætteri i højsædet. Første skud på stammen er et talkshow-format, der til at begynde med sendes live via Facebook. Målet med talkshowet er på en hyggelig og interaktiv måde at hjælpe så mange danskere som muligt videre med deres idéer, forklarer Jonathan Løw.

Han vil som vært sammen med gæsteværterne svare på seernes spørgsmål live. Man kan stille spørgsmål om alt imellem himmel og jord, så længe det relaterer sig til iværksætteri og gode idéer.

Spørgsmålene kan stilles på forhånd via live@listenlouder.dk samt undervejs i programmet.

- Det er visionen på sigt, at vi ikke kun skal sende live via Facebook, men også lave interaktivt iværksætter-fjernsyn via tv, YouTube, podcast og så videre. Vi har dog valgt at starte med Facebook Live-formatet, fordi det udover at være omkostningsbesparende er i hastig vækst. De seneste tal fra USA viser en voldsom udbredelse i brugen af video-formatet. Alene i de første seks måneder af 2016 gik de 500 største mediehuse i USA fra at bruge Facebook Live i 10 procent af virksomhederne til at runde de 50 procent i løbet af sommeren 2016. Det er på alle måder et fremtidens medie, spår Jonathan Løw.

Det er iværksætteren selv, der finansierer TV-projektet, mens digitalbureauet Mindmill står for den tekniske del af produktionen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Analyse: Armlægningen om næste års milliardbudget er knap begyndt og borgmesteren har allerede kastreret hele byrådet

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: Drop nu det skuespil, Thorsteinsson. Der er andre og langt bedre måder at hjælpe AGF til succes på

Aarhus For abonnenter

Har brandskole forgiftet omgivelserne? Kød fra kvæg på mark i Aarhus skal undersøges for ekstremt giftigt stof

Sport

Aarhus United rystede posen mod landets bedste, men kunne til syvende og sidste ikke følge med

Sport

Drømmen er forbi: Pokaldræberne fra Brabrand blev snigmyrdet af divisionskolleger

Debat

Godt forslag til Simsek: Sænk hastigheden i Aarhus - så sænker du også støjen

AGF For abonnenter

Følg mig, drenge - spillet halter, men AGF er endelig stemplet ind i denne sæson

Navne

60 år: Han har spillet en hovedrolle i overenskomstforhandlingerne

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Kridthøj Torvet er komplet: Familie-imperium åbner slagterbutik

Danmark

Hele familien gik ned med corona – fem-årige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Kultur

De spiller i Asien, Australien, USA og Europa: 30 år med hele verden som scene

Byudvikling For abonnenter

Flertal presser borgmesteren: Vil finde flere millioner til haller og boldbaner

Aarhus

Er du klar til at flashe fodboldtrøjen for kræftramte børn? Superligaspillere tyvstartede på sygehuset

Annonce