Annonce
Østjylland

Århusiansk kvinde sigtet: Stjal 50 fjernsyn fra virksomhed

Arkivfoto: Scanpix

STILLING: En 27-årig kvinde fra Aarhus er sigtet i en sag om en række fjernsyn, der blev stjålet fra virksomheden BFT Logistik på Niels Bohrs Vej i Stilling lørdag aften.

Under indbruddet, der skete mellem klokken 22 og 23, blev der stjålet 40-50 fjernsyn. Overvågningsbilleder fra stedet viste en kassevogn og tre personer, der var iført joggingbukser og hættetrøjer.

Ved hjælp af videoovervågningen fandt politiet frem til en adresse på Gl. Viborgvej i Aarhus. Her troppede betjente fra Østjyllands Politi op mandag klokken 13.20, oplyser fungerende vicepolitiinspektør, Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

På adressen fandt politiet 20 fjernsyn, der stammer fra indbruddet. Mens betjentene var ved at ransage, dukkede kvinden op, og hun blev anholdt og sigtet for indbrud. Det er uvist, hvordan hun stiller sig til sigtelsen, ligesom efterforskning nu skal have klarlagt hendes rolle i indbruddet.

Den 27-årige kvinde blev løsladt igen mandag klokken 21.15, siger Poul Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce