Annonce
Kultur

Århusiansk plus 40-debut på rockscenen: Rådne Lunger ræser mod bunden

Rådne Lunger bader sig ifølge sig selv i nederlag. De giver også inspiration, og nu er bandet klar til debut både på HQ-scenen og på i første omgang kassette. PR-foto
Nyt århusiansk rockband med modne kræfter giver releasekoncert på Headquarters.
Annonce

AARHUS: Selv om man er plus 40, kan man jo kaste sig ud i nye projekter. Sådan er det med det århusianske debutband Rådne Lunger.

Nederlag som brændstof har til alle tider gennemsyret den moderne rockmusik. Det gælder i allerhøjeste grad også de århusianske punk-matadorer i Rådne Lunger, skriver bandet om sig selv.

Med emner som psykofarmaka, våde mareridt, skæve hjerterytmer og Helsinki i minusgrader, braser de fire medlemmer ind på en dansk scene, man i mangel af bedre kunne kalde undergrunden.

Lørdag 23. november klokken 21 giver Rådne Lunger releasekoncert på HQ, Headquarters i Valdemarsgade 1, Aarhus.

Denne dag udgiver bandet således også et kassettebånd med tre skarpe smagsprøver på den rådne lyd. Debutalbummet forventes at ramme gaden i første halvdel af 2020.

Musikalsk tæller inspirationskilderne tidlig Hüsker Dü, MC5 og Miles Davis i sin mest udfarende og stof-rige periode. Med sig til releasekoncerten har Rådne Lunger elektro-kapaciteten Per Hoier, der åbner aftenen. Per Hoier har tidligere arbejdet sammen med både Goodiepal og Bjørn Svin.

Rådne Lunger består af modne kræfter i alderen 40 plus. Deriblandt Andreas Hansn (guitar) med en funklende nutid i Singvogel, Ditte Zederkoff (bas), Emil Schou Andresen (trommer) og Thomas Nygaard (vokal).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Advarselseslamperne blinker i Aarhus: Sager om plejesvigt rammer en ældrepleje under pres

Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce