Annonce
Aarhus

Århusiansk rigmand mister 12 milliarder: Han er stadig Danmarks tredje rigeste

Anders Holch Povlsen, hvis største erhervsaktiv er Bestseller, indtager igen pladsen som Danmarks tredjerigeste til trods for et milliardtab. Pressefoto
Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen er stadig i top på listen over Danmarks rigeste, selv om coronakrisen har budt på store tab.
Annonce

AARHUS: Bestsellers bagmand, Anders Holch Povlsen, har mistet milliarder i sit erhvervsimperium. Men han er stadig i top 3 over Danmarks rigeste mænd.

Det sker til trods for et coronaår med store tab, som for Anders Holch Povlsens vedkommende anslås at løbe op i mindst 12 milliarder kroner.

Det skriver Berlingske, som har præsenteret sin årlige liste over Danmarks 100 rigeste mennesker og familier. Holch Povlsen bor på herregården Constantinsborg ned til Aarslev Engsø. Det var faderen, Troels Holch Povlsen, som købte herregården i 1999, og som i øvrigt etablerede tøjimperiet Bestseller i sin tid.

Bestseller skar i en stribe butikker og fyrede folk i begyndelsen af coronakrisen i marts. Aarhus-milliardæren handlede angiveligt på rette tidspunkt, og senere betalte han statsstøtten, som blev givet i forbindelse med krisen, tilbage.

En række Holch Povlsen selskaber gør sig også indenfor nethandlen, som har oplevet blomstrende tider det seneste halvår.

Holch Povlsen er derfor, selv med et tab på 12 milliarder kroner, fortsat Danmarks tredjerigeste med en formue på 44 milliarder kroner, vurderer Berlingske.

Annonce

Tårnhøj Lego-stigning

Mens Anders Holch Povlsen således fortsat er nummer tre på listen over Danamrks rigeste, beholder Lego-familien Kirk Kristiansen også sin førsteplads. Det sker med en stigning i formuen på intet mindre end 75 milliarder kroner.


Lego-familiens formue, der er Danmarks største, vurderes til intet mindre end 261 milliarder kroner.


Børnene og barnlige sjæle har verden over holdt ved deres begejstring - og bestilt i stor stil over nettet - de danske Legoklodser. Lego-familiens formue vurderes til intet mindre end 261 milliarder kroner.

Nummer to på listen er familien Louis-Hansen, der bag medicinaludstyrsproducenten Coloplast, og har en formue på omkring 81 milliarder kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kører letbanen, er den forsinket eller helt aflyst? Passagererne savner informationer på stationerne

Annonce