Annonce
Sport

århusianske Antonsen videre i Kina - Axelsen ude

Viktor Axelsen vandt andet sæt med 21-12 over verdensetteren Kento Momota, men tabte kvartfinalen i tre sæt. Yoan Valat/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen tabte i tre sæt i China Open til Kento Momota, der nu skal møde Rasmus Gemke i semifinalen. Anders Antonsen slog besværlig indoneser.

BADMINTON: Den århusianske bedmintonspiller Anders Antonsen er videre til semifinalen i Super 750-turneringen Fuzhou China Open, som - ja - spilles i Kina. Han vandt sin kamp fredag i to sæt over Jonatan Christie fra Indonesien med 21-16, 21-11. I semifinalen skal femteseedede Antonsen op mod verdens nummer to, Tien Chen Chou fra Taiwan.

Jonathan Christie har ellers generelt et godt tag på de danske spillere, og sendte både Antonsen og Viktor Axelsen ud i French Open for et par uger siden i henholdsvis kvart -og semifinalen.

Men denne gang tog Anders Antonsen fuld kontrol fra første fjerbold, og selv Christie stak snuden frem i starten af andet sæt, blev han sat eftertrykkeligt på plads af en aggressivt spillende århusianer, der altså kun gav elleve point væk i sættet.

Viktor Axelsen gav verdensetteren Kento Momota fra Japan kamp til stregen i kvartfinalen.

Desværre var det ikke nok for danskeren, der tabte kampen i tre sæt med cifrene 18-21, 21-12, 16-21. Dermed har Momota vundet 13 af de 15 indbyrdes opgør mod danskeren og er videre til semifinalen i turneringen, der rangerer på samme niveau som Denmark Open. Japaneren er forsvarende mester i turneringen og skal i semifinalen op mod en anden dansker, Rasmus Gemke. Gemke slog overraskende verdens nummer ni, Ng Ka Long Angus fra Hongkong, der torsdag sendte Jan Ø. Jørgensen ud af turneringen. Danskeren vandt i tre sæt med cifrene 13-21, 21-14, 22-20. Og dermed er der i teorien mulighed for en ren dansk finale i Kina, selvom det er verdens nummer et og to, de skal op imod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce