Annonce
Aarhus

Århusianske burgere tager over broen: Burger Shack åbner i Odense

Det er i disse lokaler i Vintapperstræde, som tidligere husede The Food Stall, at Burger Shack åbner i det nye år. Foto: Nils Svalebøg

I løbet af januar slår Burger Shack dørene op i Vintapperstræde i Odense. Kæden har stadig planer om også at åbne ved siden af havnebadet i byen.

De århusianske burger-entusiaster i Burger Shack har fart på for tiden, og udover at have udvidet med en stribe restauranter i det jyske, tager burgerkæden nu over på den anden side af Lillebælt, nærmere bestemt til Odense.

Burger Shack melder, at der i løbet af januar bliver åbnet en restaurant i Odenses Vintapperstræde, uden der er sat en helt præcis åbningsdato på. Adressen er Vintapperstræde 6. Det er ved det lille torv på vejen fra Vintapperstræde til Kongensgade. Her holdt The Food Stall, som stadig findes i Magasin og i banegårdscentret, tidligere til.

- Vi har i lang tid ledt efter det helt rigtige lokale, og det har vi fundet i Vintapperstræde 6. Vi blev med det samme grebet af den hyggelige gade med de mange små butikker. Den mindede os om vores første butik i Aarhus - så vi slog til med det samme, lyder det fra Christoffer No, der er driftsdirektør i Burger Shack.

Man skal, lyder det i en pressemeddelelse fra Burger Shack, føle at man går ind i en varm canadisk skovhytte, hvor man ser flammerne fra grillen og mærker duften at burgere brede sig. Noget man af og til kan komme til at gøre i de sene timer, for i weekenderne vil der være natåbent.

På havnen

Nyheden om, at Burger Shack kommer til byen, er på en måde en gammel nyhed. I august kunne vi fortælle, at Burger Shack ville åbne på havnen - i Englandsgade lige ved siden af havnebadet.

Det kom dog aldrig til at ske, men driftsdirektør Christoffer No fortæller, at man ikke har skrinlagt havneprojektet. Uden dog konkret at ville fortælle, hvornår der kommer til at ske noget på havnen.

Burger Shack åbnede første gang for tre år siden i Aarhus og findes i dag i otte jyske byer. Når kæden åbner i Odense, bliver det den første ikke-jyske restaurant.

Kæden, der flere gange er gået til tops i konkurrencer om landets eller byens bedste burger, har en gennemført økologisk profil med kød fra fritgående kvæg og økologiske grøntsager. Ja selv æggene til pomfrit-majonæsen kommer fra fritgående høns.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce