Annonce
Erhverv

Investerer 52 millioner i Risskov-virksomhed: Hungry.dk går efter at blive nummer et

Stifter og bestyrelsesformand, Morten Larsen, glæder sig over en kapitalindsprøjtning i millionklassen. De nye økonomiske muskler skal give kunderne et bredere udvalg og hurtigere levering. Foto: Anne Ring
Hungry sætter nu kursen mod langt flere danske byer og restauranter med eget udbringnings-setup og en forventet tredobling af væksten.
Annonce

AARHUS: En af verdens største delivery platforme, Delivery Hero, der opererer i over 40 lande globalt og samarbejder med flere end 635.000 restauranter, investerer nu yderligere i den århusianske take away-platform Hungry.

Med en kapitaltilførsel på 52 millioner og en af verdens største madbestillings-maskiner i ryggen, sætter Hungry nu kursen mod langt flere danske byer og restauranter med eget udbringnings-setup og dermed en tredobling af væksten.

- Det er jo ingen hemmelighed, at vi ønsker at blive danskernes foretrukne delivery app. Med nye økonomiske muskler og Delivery Heros velsmurte teknologi kørt i stilling, gør vi nu klar til at kunne give vores kunder langt bedre oplevelser i form af bredere udvalg, hurtigere levering og større gennemsigtighed, forklarer Morten Larsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Bredere mad-udvalg

Integrationen med Delivery Heros gennemprøvede setup er ifølge Morten Larsen helt afgørende for at kunne skalere forretningen i Danmark. Ved blandt andet at udvide logistik-apparatet kommer Hungry samtidig til at kunne tilbyde udbringning af mad for alle typer af restauranter og dermed også et markant bredere udvalg til danskerne.


Ved at vores egne bude kommer til at stå for udbringning, og vi samtidig selv styrer kommunikationen og trackingen mellem kunder, restauranter og Hungry-budene, så kommer vi til at servicere kunder og restauranter langt bedre end i dag.

Morten Larsen


- Delivery Hero har jo meget stor erfaring med udbringning i stor skala. Ved at vores egne bude kommer til at stå for udbringning, og vi samtidig selv styrer kommunikationen og trackingen mellem kunder, restauranter og Hungry-budene, så kommer vi til at servicere kunder og restauranter langt bedre end i dag. Det er helt essentielt for at vi kan skalere, forklarer Morten Larsen.

Med den massive kapitaltilførsel og investering i det danske marked indtager Hungry langt flere byer end der er på deres landkort i dag. Det sker med en klar målsætning om at give flere danskere adgang til nem og hurtig levering af lige præcis det de efterspørger.

Med Delivery Heros nye kapitalindsprøjtning ejer den globale madbestilling tjeneste nu 44 procent af Hungry. Delivery Hero er i forvejen en af de markedsledende spillere i Sverige, Finland og Norge, og med den yderligere investering i Hungry får virksomheden et endnu dybere tag i Norden.

Hungry.dk

Hungry.dk er en dansk onlinetakeaway-portal med hovedsæde i Aarhus-forstaden Risskov.

Hungry.dk blev stiftet den 29. november 2012 og lanceret i marts 2013. Virksomheden blev stiftet af Morten Larsen, som også er tidligere direktør i Just-Eat.

Hungry leverede i 2019 mad for mere end 300 millioner kr. Flere end 1800 restauranter er i dag koblet op på Hungry, men ambitionen er at samarbejde med flere end 3000 restauranter i Danmark i løbet af en kort årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce