Annonce
Aarhus

Århusianske virksomheder oplever voldsom stigning i salg af træningsudstyr til hjemmet: - Som Black Friday hver dag

Coronakrisen har ramt os - men vi vil stadig træne. Og det må vi så gøre hjemme i stuen. Hos århusianske virksomheder, der sælger træningsudstyr, er salget eksplosivt stigende i disse dage. Foto: Jeanne Kornum/Nf-Nf/Ritzau Scanpix
Virksomheder, der sælger træningsudstyr, kan slet ikke følge med de fyldte ordrebøger. Specielt drengene køber masser af udstyr.

AARHUS: Coronakrisen har ramt os, og vi har alle fået installeret hjemmearbejdspladser. Men det er ikke det eneste, vi installerer i hjemmet i disse dage, hvor vi skal til at vænne os til en ny hverdag.

For vi vil åbenbart også stadig have store muller og et flot kondital.

Århusianske virksomheder, der sælger træningsudstyr online, bliver lagt ned i øjeblikket af ordrer.

Fitnessgruppen.dk, Viborgvej i Aarhus:

- Vi sælger helt vildt. Når fitnesscentre lukker, så skal folk træne hjemme. Det giver travlhed hos os, der sælger fitnessudstyr til private og fitnesscentre. Så selvom salget til fitnesscentre ligger stille. Så køber de private købere rigtig meget vægtudstyr. Specielt drengene, siger direktør Jens T. Liendgaard og fortsætter:

- Salget af justerbare håndvægte er 10-dobbelt. Træningsbænke, squat-stativer og vægtsæt afhentes og sendes i stor stil. Romaskinen ligger også højt på salgslisten.

Også hos Abilica Store, Trindsøvej i Aarhus er der travlt. Det er derfor umuligt at komme igennem på telefon, da den konstant er optaget. På mail lyder det:

- Vi bliver væltet fuldstændig bagover af ordre i øjeblikket. ALLE vil have udstyr hjem, og det er alt fra elastikker til crosstrainere til håndvægte og lignende.

Annonce
Det er specielt drengene, der køber vægte og træningsmaskiner hjem til privaten, så de kan fortsætte deres træning hjemme. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

På niveau med Black Friday

Hos den store onlineportal Apuls er meldingen den samme.

- Salgsmæssigt er vi på niveau med Black Friday - bare hver eneste dag i stedet, så det er virkelig vanskeligt at følge med. Vores kunder er dog super forstående overfor situationen i forhold til en leveringstid, der nogle gange er en dag længere end normalt, og at nogle varer bliver udsolgt ekstremt hurtigt, siger Ebbe Sønderup og fortsætter:

- Vi gør alt, hvad vi kan for at holde danskerne sunde, på trods af at mange af os er lukket inde, men det er vanskeligt at skaffe så mange varer, som der bliver efterspurgt i disse dage. Hos Apuls er det især håndvægte, træningselastikker, træningsmåtter samt træningsmaskiner som løbebånd, romaskiner og motionscykler, der er meget efterspurgte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce