Annonce
Aarhus

Ægtepar blev narret af tricktyv: Tilbød mad og rollator

Østjyllands Politi opfordrer til, at man forholder sig meget kritisk over for fremmede personer, der vil ind i ens hjem. Genrefoto: Scanpix/Iris
Kvindelig tricktyv havde formodentlig makker med, der stjal penge.
Annonce

AARHUS: Et ældre ægtepar på 94 og 95 år blev onsdag klokken 12.43 udsat for tricktyveri, da en fremmed kvinde kom på besøg i deres hjem på Fåborggade i Aarhus C.

Kvinden ringede på og udgav sig for at være fra kommunen og sagde, at hun kunne tilbyde dem noget mad og en rollator.

Den uventede gæst var meget insisterende, og hun fik overtalt parret til at lukke sig ind i lejligheden. Her holdt hun dem hen med snak i køkkenet, og på et tidspunkt lukkede hun en dør ind til stuen.

Efter lidt tid sagde kvinden, at hun lige skulle hente noget mad til parret ude i sin bil. Hun vendte dog aldrig tilbage, og ægteparret kunne efterfølgende konstatere, at der manglede nogle kontanter, der havde ligget i en taske inde i stuen. Formentligt har der været en makker til den fremmede kvinde, som har taget pengene, mens beboerne blev afledt.

Kvinden, der ringede på, beskrives som:

• Sydeuropæisk af udseende, lys hud • Ca. 40-50 år • Ca. 160-170 cm • Sort, mellemlangt hår • Talte dansk med accent • Iført langærmet trøje, lange bukser og et tyndt tørklæde om halsen.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man forholder sig meget kritisk over for fremmede personer, der vil ind i ens hjem. Udgiver gæsten sig for at være fra en offentlig myndighed eller et firma, så bed om at se id og lav evt. et kontrolopkald til deres arbejdsplads for at tjekke historien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Coronavirus

Live: Fødevarestyrelsen afviser at give millioner til corona-minkprojekt

Aarhus For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Annonce