Annonce
112

Ægtepar stoppet i tilfældig julerazzia: Deres hjem var narkolaboratorium og lager

Ægteparret blev dømt ved Retten i Aarhus. Foto: Axel Schütt
Østjyllands Politi kom på sporet af flere kilo hash, flere hundrede ecstasypiller, kokain og et hjemmelavet skunklaboratorium. Nu er ægteparret idømt fængsel.

AARHUS: Et århusiansk ægtepar, der tilfældigt blev stoppet i en af politiets spritrazziaer sidste år i december skal nu i fængsel. Ægteparret havde i deres lejlighed i Aarhus Vest et større narkolager.

Tirsdag blev en 29-årig mand i Retten i Aarhus idømt et år og ni måneders ubetinget fængsel for at have været i besiddelse af en større mængde narkotika med henblik på salg. Mandens 26-årige hustru blev idømt 10 måneders delvist betinget fængsel for medvirken til narkohandel.

Kontrollen, der fik sagen til at rulle, fandt sted om aftenen den 20. december, da en patrulje besluttede sig for at dirigere en 29-årig bilist ind til siden på Søren Frichs Vej i Aarhus, skriver Østjyllands Politis døgnrapport.

Manden virkede påvirket af hash, og da betjentene fandt en salgstelefon og en mindre mængde skunk i bilen, valgte politiet at ransage mandens hjem i Aarhus V.

Lejligheden viste sig at være fyldt med narkotika, herunder flere hundrede ecstasypiller og pulver, flere kilo pot, kokain, ketamin, skunk og hashplanter, som alt sammen blev beslaglagt. Derudover havde manden indrettet et hjemmelavet skunklaboratorium i sin stue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Aarhus

Undrer du dig også? Hvorfor er der blå plastre på havneskulptur?

Annonce