Annonce
Østjylland

Ældre dame i chok: Der lå en slange på radiatoren

En kvælerslange på cirka 1,25 meter havde i weekenden snoet sig ind i Marie Møllers lejlighed i Rosensgade. Hvor slangen kommer fra ved hun ikke. Privatfoto
Marie Møller sender opråb til slangeejere efter chokerende overraskelse. - I skal vide, hvad I har med at gøre.

Odder: Det var en meget uventet gæst, der bød Marie Møller velkommen i sin egen lejlighed lørdag eftermiddag.

- Da jeg kom ind af døren fik jeg øje på en slange, der lå på min radiator, fortæller den ældre dame, der stadig er noget chokeret over oplevelsen.

Marie Møller havde været i sit sommerhus nogle dage, og var taget ind i lejligheden for lige at tjekke, at alt var i orden. Og det var det mildest talt ikke.

- Jeg ringede til Falck, men de ville ikke hjælpe og henviste til Dyrenes Beskyttelse, der ikke havde nogle ledige, de kunne sende herud. Så ringede jeg til politiet, som henviste til Falck, siger Marie Møller, der heldigvis fik fat i sin søster, så de kunne være to om at holde øje med slangen, mens de fortsat søgte hjælp.

- Jeg ville ikke tage øjnene fra den, før jeg vidste, at den var ude af min lejlighed.

Annonce
Marie Møllers nabo Kim Fuglsang havde tag på kvælerslangen. Han fik puttet den i en spand med låg og afleveret hos en bekendt, så Marie Møller igen kan sove trygt i sin lejlighed. Privatfoto

Tænk nu hvis...

I mellemtiden havde Dyrenes Beskyttelse ved hjælp af et billede konstateret, at der ikke var tale om en giftslange.

- Det beroligede os da lidt, siger Marie Møller.

Efter tre timer kom hendes nabo hjem.

- Han ved heldigvis lidt om den slags dyr, så han kunne tage fat i den og så puttede vi den i en spand med låg, og fik den kørt væk til nogen, der har slanger, siger Marie Møller.

Men oplevelsen sidder stadig i hende, og hun ønsker ikke, det skal ske for andre. Derfor har hun også et meget klart budskab til ejere af slanger og andre krybdyr.

- Folk, der har slanger, skal sørge for at holde dem indespærret. De skal vide, hvad de har med at gøre. Tænk, hvis jeg var vågnet om natten, og den havde snoet sig om mit ben, siger hun og ryster en kuldegysning af sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Bet for AGF: Zach Duncan ude i 9-12 måneder

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

AGF

Så du Helmigs nye live-udgave af Malaga? Se eller gense hans hyldest til Aarhus her

Annonce