Annonce
Debat

Ældre herre i mail-kaos: Jeg opgav og cyklede hjem tre aftener i træk

"Jeg fik at vide, at jeg skulle tage et foto af lejekontrakten og af lejebilen med nummerplade og sende til en bestemt mailadresse hos Aarhus Parkering. Jeg fortalte dem, at jeg var en ældre herre og nok ville have lidt svært ved at finde ud af det, og om de ikke lige kunne tage imod kontraktnummer og bilnummer, men nej, det kunne de ikke", skriver Ejvind Nielsen om sine parkeringsudfordringer. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

DEBAT: For et par uger siden havde jeg min bil til reparation efter et uheld og havde af den grund en lejebil i tre dage.

Vi havde lige fået beboerparkeringslicens her i P.P. Ørums Gade, hvor jeg bor. Jeg fandt så et telefonnummer hos Aarhus-Parkering for at fortælle, at jeg nogle dage havde en anden bil med en anden nummerplade. Jeg fik at vide, at jeg skulle tage et foto af lejekontrakten og af lejebilen med nummerplade og sende til en bestemt mailadresse hos Aarhus Parkering.

Jeg fortalte dem, at jeg var en ældre herre og nok ville have lidt svært ved at finde ud af det, og om de ikke lige kunne tage imod kontraktnummer og bilnummer, men nej, det kunne de ikke. Jeg skulle gøre, som jeg lige havde fået besked på. Og hvis jeg ikke kunne finde ud af det, kunne de hjælpe mig på Borgerservice.


Så startede jeg forfra og ringede til dem igen og fortalte om forløbet, men fik igen samme svar om, hvad jeg skulle gøre. Så prøvede jeg en sidste gang.


Jeg gik hen på Borgerservice og spurgte om hjælp. Men det spørgsmål havde de da aldrig oplevet før, og skulle de prøve at hjælpe mig, skulle de i hvert fald have mit Nem Id-kort. Det havde jeg jo ikke med.

Så jeg kørte hjem og prøvede så selv at gå på nettet og fandt også en mailadresse på Aarhus-Parkering og skrev til dem, som det var. Og jeg skrev kontraktnummer og bilnummer og selvfølgelig også, hvem jeg var med adresse og telefonnummer.

Kort efter fik jeg svar tilbage med oplysning om, at jeg måtte bære over med dem, for de havde travlt for tiden, men jeg ville få svar inden for 14 dage! Men hvis det hastede, skulle jeg ringe til et bestemt telefonnummer. Det viste sig at være det samme telefonnummer, som jeg havde ringet til i første omgang.

Så startede jeg forfra og ringede til dem igen og fortalte om forløbet, men fik igen samme svar om, hvad jeg skulle gøre. Så prøvede jeg en sidste gang: Jeg sidder lige her med lejekontraktnummer og bilnummer. Kan du ikke bare lige notere det? "Nej, for det kan enhver jo komme og sige", fik jeg at vide.

Så opgav jeg og lod min lejebil stå ved mit atelier i Viby og cyklede hjem tre aftner i træk! Det kan enhver jo selvfølgelig komme og sige, kan man påstå, men det er sandheden om det forløb! Tak for hjælpen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce