Annonce
Aarhus

Ældreområdet i Aarhus mister den anden topchef på få uger:  Økonomichef stopper i begyndelsen af 2021

I flere år har en topledelse på fire personer styret ældreområdet i Aarhus Kommune. Nu forlader økonomichef Charlotte Storm Gregersen sin stilling for at blive økonomdirektør i Region Midtjylland. Midt i november kom det frem, at også sundheds- og omsorgschef Kirstine Markvorsen også har sagt farvel til topledelsen. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Aarhus Kommunes topledelse af ældreområdet består af tre fagchefer og den øverste direktør. I november sagde sundheds- og omsorgschefen farvel, og nu forlader også økonomichefen sin stilling. Direktør Hosea Dutschke ser tilbage på et godt samarbejde med de snart forhenværende kolleger, der siger farvel til kommunen i en turbulent tid.
Annonce

AARHUS: Aarhus Kommunes direktør for økonomien på ældreområdet stopper.

Siden 2014 har Charlotte Storm Gregersen været økonomichef i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og daglig leder for ca. 70 medarbejdere. Men hun er nu blevet ansat som økonomidirektør i Region Syddanmark.

Tidspunktet for Charlotte Storm Gregersens fratrædelse er endnu ikke fastlagt.

Men Aarhus Kommune oplyser, at det bliver i februar eller marts.

- Charlotte har fået en flot direktørstilling, så det er bare sejt gået. Et stort tillykke herfra. Vi er allerede gået i gang med ansættelsesprocessen for at få en stærk ny økonomichef. Charlotte er superdygtig og bidrager aktivt og kompetent til at få tingene på plads de næste måneder, så vi sikrer, at overgangen kommer til at forløbe uproblematisk, siger direktør Hosea Dutschke fra Aarhus Kommunes område for sundhed og omsorg.

Annonce

En turbulent tid

Charlotte Storm Gregersens farvel til posten som økonomichef kommer i en turbulent periode for Aarhus Kommunes ældre- og sundhedsområde.

I øjeblikket arbejdes der med forandringer af organisationen, og de vil blandt andet betyde ændringer i topledelsen.

Kort om Charlotte Storm Gregersen

49-årige Charlotte Storm Gregersen er uddannet cand.oecon. I 2005 kom hun til Aarhus Kommune som kontorchef, og det skete efter ansættelser i Kommunernes Landsforening og Finansministeriet.

Siden 2014 har Charlotte Storm Gregersen været økonomichef i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune og leder for ca. 70 medarbejdere. 

Charlotte Storm Gregersen er ansat som ny økonomidirektør i Region Syddanmark. Hun blev udvalgt blandt 15 ansøgere og skal afløser Mogens Sehested Kristensen.

I Region Syddanmark får Charlotte Storm Gregersen ansvar for 280 medarbejdere.

Den består af direktør Hosea Dutschke og tre fagchefer, hvor Charlotte Storm Gregersen sidder med ansvaret for det økonomiske område.

- Jeg kan mane fuldstændigt i jorden, at min beslutning har nogen som helst sammenhæng med den kommende organisationsændring eller lugten i bageriet at gøre. Jeg har altid været utroligt glad for at arbejde i Aarhus Kommune. Min afsked med kommunen skyldes ene og alene, at der i Region Syddanmark er dukket et job op med de helt rigtige faglige udfordringer, forklarer Charlotte Storm Gregersen.

Annonce

Endnu et farvel

Med Charlotte Storm Gregersens jobskifte mister Aarhus Kommune ældreområde den anden topchef på få uger.

Midt i november blev stillingen som sundheds- og omsorgschef ledig, da Kirstine Markvorsen fremrykkede en fratrædelse, der egentlig var planlagt til at finde sted i foråret 2021.

Charlotte Storm Gregersen skifter efter seks år som økonomichef i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune til et job som økonomidirektør i Region Syddanmark. Ifølge Charlotte Storm Gregersen har jobskiftet intet at gøre med den turbulens, der i 2020 har været om ældreplejen i Aarhus. Pressefoto

Dermed er to af de tre topstillinger i trekløveret lige under direktør Hosea Dutschke snart ledige. Desuden er der i den planlagte forvandling af organisationen smidt i kakkelovnen til ændringer af den den tredje stilling.

Det er stillingen som vicedirektør, der beklædes af Thune Korsager.


Jeg har haft et virkeligt godt samarbejde med dem alle. Nu er vi på vej over i noget nyt, og det ser jeg også frem til. Samtidig får vi en fantastisk mulighed for at sætte et nyt og stærkt topledelseshold.

Hosea Dutschke, Aarhus Kommune


Hosea Dutschke understreger, at ældre- og sundhedsområdet har haft den samme stærke topledelse de seneste seks år.

- Jeg har haft et virkeligt godt samarbejde med dem alle. Nu er vi på vej over i noget nyt, og det ser jeg også frem til. Samtidig får vi en fantastisk mulighed for at sætte et nyt og stærkt topledelseshold, forklarer Hosea Dutschke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bakken Bears vandt 12. sejr på stribe

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Alarm 112

Ingen afskærmning eller håndsprit: Risskov-kiosk kan se frem til bøde

Annonce