Annonce
Navne

Æresmedlem: Bo Løfgren

<p>Bo Løfgren.</p>

Bo Løfgren, læge på Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Randers, lektor og ph.d. er blevet tildelt æresmedlemskab af Selskab for Medicinsk Studenterforskning efter en lang og enestående indsats for studenterforskning.

Annonce

Bo Løfgren var stiftende formand for selskabet og fortsatte som næstformand i 2005-2008. Han har gennem årene ydet en betydelig indsats for at forbedre vilkårene for studenterforskere og støtter stadig foreningen aktivt.

Bo Løfgren forsker i hjertestopbehandling, og han har været, og er fortsat, en dygtig, vellidt og engageret vejleder for flere forskningsårsstuderende, ph.d.-studerende samt specialestuderende ved Aarhus Universitet.

Æresmedlemskab af SMS tildeles som anerkendelse for enestående og fortjenstfuld indsats for medicinsk studenterforskning. Æresmedlemskab af SMS er kun tidligere uddelt to gange til læge Luis Sigaard Ferreira (2008) og professor, dr.med. Jens Christian Djurhuus (2011).

SMS er en studenterforening på Health, Aarhus Universitet, der består af frivillige forskningsaktive medicinstuderende og enkelte læger. Foreningens mål er at skabe bedre forhold og muligheder for lægestuderende, der ønsker at beskæftige sig med forskning i studietiden.

»Folk som Bo Løfgren, der aktivt prøver at forbedre vilkårene for studenterforskningen, er utroligt vigtige i en tid, hvor studenterforskningen er presset af krav om at nedbringe studietiderne«, siger Dorthe Maria Vittrup, formand for SMS.

SMS arbejder sammen med bl.a. Ph.d.-skolen på at bevare muligheder for studenterforskning og på at give de bedst mulige vilkår til studenterforskere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-direktør kigger fremad efter tabet af sportschef: - Det er fint, det gør ondt - så er vi et godt sted

Alarm 112

Politi: 12-årig pige blev voldtaget i grønt område ved skole

Aarhus

Nu har over 6.000 århusianere haft corona: Den triste tendens fortsætter med 120 nye tilfælde det seneste døgn

Annonce