Annonce
Aarhus

Ærgerligt corona-benspænd: Svalegangen rykker premiere

Svalegangen rykker premieren på egenproduktionen "Valgaften", der oprindeligt skulle have haft danmarkspremiere i Aarhus 30. januar. Den vil i stedet findes sted 9. februar. PR-foto
Teatret Svalegangen må fremrykke danmarkspremieren på teatrets nye forestilling "Valgaften", der skulle have spillet i Rosenkrantzgade fra 30. januar.

AARHUS: Corona-restriktionerne giver byens teatre svære vilkår at arbejde under.

Med onsdagens forlængelse af restriktionerne, må teatrene først invitere publikum inden for i salene fra 8. februar og det påvirker en række forestillinger på Teatret Svalegangen.

"En lille smule ubehag" med Holger Østergaard på scenen, skulle i første omgang have spillet 9.-20. januar. Men det blev på grund af restriktioner forkortet til tre spilledage, 18.-20. januar, som med de seneste restriktioner in mente helt er aflyst.

Det samme gælder de to udsolgte forestillinger "Dit blik, mit syn", der skulle have spillet 25.-26. januar og "Aktivisterne" var programsat til 27.-30. januar.

Annonce

Udsætter premiere

Svalegangen rykker premieren på egenproduktionen "Valgaften", der oprindeligt skulle have haft danmarkspremiere i Aarhus 30. januar.

Den vil i stedet findes sted 9. februar. "Valgaften" spiller til og med 23. februar.

Teatret oplyser, at publikummer, som er berørt af aflysningerne, vil få direkte besked. Billetterne kan ombyttes eller refunderes efter ønske.

Også Teater Katapult på Godsbanen må aflyse flere forestillinger.

Det drejer sig om "Only Bones", der skulle have spillet 23. januar, "Mod til at dræbe" fra 26.-27. januar og "Touch" 31. januar. Den omgang Story Slam, der var planlagt 28. januar, må også udgå. Den bliver i stedet afviklet 16. juni, oplyser Katapult.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce