Annonce
AGF

Ærlig AGFer: - Det var sgu pinligt

Silkeborgs Brumado har scoret til 1-0, og det kom AGFerne sig aldrig rigtig over. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Jakob Ankersen var mildt sagt ikke tilfreds efter mandagens nederlag i Silkeborg. Mest af alt var han utilfreds med sig selv efter et par store brændte chancer.

FODBOLD: Endnu et nederlag til Silkeborg – og en forspildt mulighed for at så godt som at sikre AGF en plads i top seks-ræset med tre kampe tilbage.

Det huede ikke Jakob Ankersen.

- Det er vores første halvleg, der er helt katastrofal. Vi lignede et hold, der løb rundt uden hoveder på kroppen. Der var ikke rigtig nogen, der overholdt det, vi havde aftalt på forhånd. Alt var dårligt. Når det er sagt, har vi jo chancerne til at score, jeg har selv én, hvor der skal være mål, og så et stolpeskud, så det kunne være endt anderledes, men det ændrer ikke på, at vi slet ikke leverede, kom det ærligt fra kantspilleren efter mandagens 1-2-nederlag på JYSK Park.

- Vores første halvleg er under al kritik, og derfor er det fortjent nok, at vi taber, sagde han videre.

AGF lignede ganske rigtigt et hold helt uden tænding i de første 45 minutter, og der var det ifølge Ankersen heller ingen undskyldning, at der blev spillet for tomme tribuner.

- Det er jo ikke fordi, at der er 10.000 her i Silkeborg i forvejen, når vi spiller, så det har intet med det at gøre. Det var bare ikke godt nok. Vi kommer her og har en kæmpe mulighed for næsten at sikre os top seks, og så pisser vi det hele væk på den her måde. Det er pinligt.

Giver det dig bange anelser før de sidste kampe?

- Overhovedet ikke. Jeg håber, at det her er med til at vække os, for der er ikke råd til sådan en omgang her. Silkeborg er et dygtigt fodboldhold, det vidste vi godt på forhånd. De spiller altid med stor risiko, og det er vel også derfor, at de ligger, som de gør. Men de lykkedes med det mod os igen, det var en fortjent sejr, men vi var godt nok også ringe. Der skal vel komme en trods-reaktion på torsdag mod Randers?

- Det håber jeg da, at der gør. Jeg brænder store chancer igen i den her kamp. Jeg har ikke tur i den, og det er pisse ringe, så jeg føler mig også skyldig. Vi skal rejse os på torsdag, kom det fra Ankersen, inden han slukøret vandrede videre med tasken over skulderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce