Annonce
AGF

Ærlig AGFer: - Det var sgu pinligt

Silkeborgs Brumado har scoret til 1-0, og det kom AGFerne sig aldrig rigtig over. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Jakob Ankersen var mildt sagt ikke tilfreds efter mandagens nederlag i Silkeborg. Mest af alt var han utilfreds med sig selv efter et par store brændte chancer.
Annonce

FODBOLD: Endnu et nederlag til Silkeborg – og en forspildt mulighed for at så godt som at sikre AGF en plads i top seks-ræset med tre kampe tilbage.

Det huede ikke Jakob Ankersen.

- Det er vores første halvleg, der er helt katastrofal. Vi lignede et hold, der løb rundt uden hoveder på kroppen. Der var ikke rigtig nogen, der overholdt det, vi havde aftalt på forhånd. Alt var dårligt. Når det er sagt, har vi jo chancerne til at score, jeg har selv én, hvor der skal være mål, og så et stolpeskud, så det kunne være endt anderledes, men det ændrer ikke på, at vi slet ikke leverede, kom det ærligt fra kantspilleren efter mandagens 1-2-nederlag på JYSK Park.

- Vores første halvleg er under al kritik, og derfor er det fortjent nok, at vi taber, sagde han videre.

AGF lignede ganske rigtigt et hold helt uden tænding i de første 45 minutter, og der var det ifølge Ankersen heller ingen undskyldning, at der blev spillet for tomme tribuner.

- Det er jo ikke fordi, at der er 10.000 her i Silkeborg i forvejen, når vi spiller, så det har intet med det at gøre. Det var bare ikke godt nok. Vi kommer her og har en kæmpe mulighed for næsten at sikre os top seks, og så pisser vi det hele væk på den her måde. Det er pinligt.

Giver det dig bange anelser før de sidste kampe?

- Overhovedet ikke. Jeg håber, at det her er med til at vække os, for der er ikke råd til sådan en omgang her. Silkeborg er et dygtigt fodboldhold, det vidste vi godt på forhånd. De spiller altid med stor risiko, og det er vel også derfor, at de ligger, som de gør. Men de lykkedes med det mod os igen, det var en fortjent sejr, men vi var godt nok også ringe. Der skal vel komme en trods-reaktion på torsdag mod Randers?

- Det håber jeg da, at der gør. Jeg brænder store chancer igen i den her kamp. Jeg har ikke tur i den, og det er pisse ringe, så jeg føler mig også skyldig. Vi skal rejse os på torsdag, kom det fra Ankersen, inden han slukøret vandrede videre med tasken over skulderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce