Annonce
AGF

Ærlig AGFer: - Jeg forsøger at lære af mine fejl, men der er et stykke endnu, kan jeg se

Sebastian Hausner var på hælene i Farum, og kostede opgøret første mål. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Store, personlige AGF-fejl kostede kampen i Farum. Det dræbte os, lød det fra cheftræneren.
Annonce

FODBOLD: Tre minutter spillet i Farum. AGF bagud med to mål.

Hvad stod cheftræneren lige og tænkte på nede på sidelinjen?

På fejl. Personlige fejl. Fejl, der er for mange af for tiden.

- Vi kommer jo ud til kampen, og så er vi pludselig bagud med 0-2. Vi laver nogle fejl nu, som vi ikke er vant til at lave. Men der har været lidt fejl, også i de kampe, vi har vundet i den her sæson, og i dag er det jo individuelle fejl, der virkelig koster holdet, kom det fra David Nielsen efter 1-3-nederlaget til FC Nordsjælland.

Først en skidt clearing af Sebastian Hausner, så en Frederik Tingager på hælene og endelig, rosinen i pølseenden: Kamil Grabaras udspark ind på benet af Isaac Atanga.

- Det er sådan, det er. Individuelle fejl sker jo en gang imellem. Vi skal være mere klar og mere kyniske end det, vi viste. Det kan alle se.


Alle kan se, at han laver en fejl. Det er sådan, det er. Atanga er også en hurtig spiller, så der en del ting i det. Det er bare en fejl, og vi har ikke behov for det på det tidspunkt, og det gør den bare endnu mere tydelig

David Nielsen, cheftræner, AGF


Annonce

Skyder os selv i foden

Hvorfor har der sneet sig flere defensive fejl ind hos jer?

- Det ved jeg ikke. Det kan være mange ting. Det kan være forventningerne til holdet, spillernes forventninger til dem selv. Det opstår bare. Der er også noget udvikling i det for os, men det er klart, at vi skal sørge for at komme op på et andet niveau individuelt, og hvis der er nogen, der begynder at blive trætte, er det da dejligt at se, at der er spillere, der kommer ind fra bænken, der gør det godt, sagde Nielsen, der trods den dårlige start følte, at der var noget at komme efter for AGF i opgøret.

- Jeg synes egentlig, at vi spiller en rigtig fin første halvleg fra 0-2, og skal jo score en gang til, så vi kommer til pausen med 2-2. Jeg er faktisk supergodt tilfreds med første halvleg.

- Vi skal så forsøge at dreje det efter pausen, og se, hvordan vi kan ramme dem, og så pludselig scorer de igen på sådan et freak-mål. Det gør det svært. Det dræber os, selvom vi kommer til muligheder. Men vi skyder os selv i foden i dag.

Hvad siger du til Grabaras fejl?

- Alle kan se, at han laver en fejl. Det er sådan, det er. Atanga er også en hurtig spiller, så der en del ting i det. Det er bare en fejl, og vi har ikke behov for det på det tidspunkt, og det gør den bare endnu mere tydelig, kom det fra cheftræneren.

Annonce

Prøver at lægge fejlene væk

Sebastian Hausner, der stod fadder til nordsjællandernes første mål, erkendte, at tingene ikke sad i skabet.

- Jeg føler egentlig ikke, at vi er blevet mere shaky. Men selvfølgelig opstår der nogle fejl, vi skal have skåret fra. Fordi det har kostet. Jeg kan kun tale personligt, og jeg gør meget for at lægge mine fejl fra mig og sørger hele tiden for at holde koncentrationen, men der er et stykke endnu, kan jeg se.

- Vi har den rigtige mentalitet. Vi rejste os og kom igen i første halvleg på trods af starten. Der var ingen, der pegede fingere eller noget i den dur, vi var indstillet på, at vi skulle kæmpe os tilbage som hold.

- Jeg føler ikke, at der er usikkerhed generelt. Man kommer bare nogle gange ud i situationer, hvor man skal træffe et valg - og et par gange er det så gået den forkerte vej for os, sagde midtstopperen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce