Annonce
Navne

Økonomidirektør stopper i Aura Energi

Flemming Høj Hansen, Langå, stopper i Aura Energi med udgangen af juni efter knap 20 år i forskellige funktioner i koncernen for at hellige sig et aktivt liv som pensionist. Pressefoto

PENSION: Flemming Høj Hansen, 63 år, stopper i Aura Energi med udgangen af juni efter knap 20 år i forskellige funktioner i koncernen for at hellige sig et aktivt liv som pensionist.

Flemming Høj Hansen blev i 2002 ansat som økonomichef i Galten Elværk – en af virksomhederne, der i 2014 fusionerede til Aura Energi. Kort efter blev han økonomidirektør og medlem af direktionen, og i 2010 overtog han posten som administrerende direktør. Dermed spillede han også en vigtig rolle i fusionen med Østjysk Energi, Brabrand Elselskab og Viby Elværk, der blev til Aura Energi.

I den nye koncern blev Flemming Høj Hansen økonomidirektør og medlem af direktionen.

Annonce

- Det har været en enormt spændende tid at være med i energibranchen, der har budt på liberalisering af elmarkedet, udrulning af fibernettet, store konsolideringer i branchen og den grønne dagsorden med produktion af vedvarende energi. Og så naturligvis oprettelsen af Aura, hvor vi har skabt en fremtidssikret virksomhed med stærke lokale rødder og mange spændende arbejdspladser, siger Flemming Høj Hansen.

Mere tid til fiskeri og jagt

Han er uddannet cand.merc. i Aarhus i 1984 og begyndte herefter som revisor hos Seier-Petersen, før han blev regnskabschef i BKI Kaffe. Derefter fulgte ti år som økonomichef for Frijsenborg & Wedellsborg Land- og Skovbrug, inden han skiftede til energibranchen.

Flemming Høj Hansen har bestredet flere udvalgsposter i erhvervs- og interesseorganisationen Dansk Energi.

Han og hustruen, Vibeke, bor ved Langå, og sammen har de tre voksne børn. Bopælen ligger tæt på Gudenåen og de skov- og naturområder, hvor han dyrker sine fritidsinteresser, fluefiskeri og jagt. Det bliver der væsentligt mere tid til nu.

Aura siger farvel til Flemming Høj Hansen ved en (pga. corona) indbudt reception på virksomhedsadressen i Odder 11. juni.

Thorsten Jørgensen er ansat som ny økonomidirektør i Aura og tiltræder 1. august.

laas

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Annonce