Annonce
Østjylland

Ønske fra Randers Regnskov: Et p-hus med natur på hvert dæk

Randers Regnskov kommer til at mangle parkeringspladser og vil gerne have lov af kommunen til at bygge et p-hus med integreret natur i, siger Henrik Herold. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Indtil nu er visualiseringerne af det ønskede parkeringshus, som Randers Regnskov gerne vil bygge på adressen, inde i hovederne på ledelsen af attraktionen.

- Men det skal være sådan et med afrundede, forskudte dæk med natur plantet yderst på etagerne, og så skal træerne på parkeringspladsen i øvrigt bevares, så når man kigger på det, skal det ligne en bakke med skov. Det er fordi, vi går ind for de grønne områder, og fordi vi mener, at der er for få grønne arealer her, siger Randers Regnskovs direktør, Henrik Herold.

Han er gået i dialog med kommunen, der har bragt et forslag på banen om at fjerne jernbanesporene foran attraktionen og på arealet etablere cirka 100 parkeringspladser mere.

- Men vi mener, at der skal et helt parkeringshus til, og vi vil også gerne stå for at bygge det, lyder opfordringen fra Henrik Herold, som er af den overbevisning, at kommunen næsten ikke kan overhøre hans ønske, når Randers Regnskov i en coronatid i juli måned hev næsten 100.000 gæster i regnskoven og til byen.

- Men i hele den infrastrukturdebat, vi har i byen, må man have flere parkeringspladser tænkt ind, og især når Banedanmark skal til at flytte broen ved Hvidemøllevej, bliver det et problem, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Aarhus

Voldsom vækst: Største stigning af corona-smittede i flere måneder

Annonce