Annoncørbetalt indhold

Ønsket eller uønsket? Kropsbehåring har mange navne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kropsbehåring har i de seneste år været et emne, som har været meget oppe at vende. Det har vist sig at være et emne, som mange har stærke holdninger til, og især har der været meget fokus på kvinders kropsbehåring.


Annonce

Nogle mennesker væmmes ved kvinders kropsbehåring, og andre finder det smukt. Nogle kæmper for retten til at have kropshår uden fordømmelse, mens andre kæmper for at slippe af med kropshår. For nogle kvinder er det nok at barbere hårene væk eller vokse dem af med nogle ugers mellemrum. For andre er det nødvendigt med mere permanent hårfjerning, som foregår med laser og holder livet ud. Altså er det hverken let at have uønsket eller ønsket kropsbehåring.

Opråb fra kvinder

Samfundsnormen har i mange år været, at kvinder ikke må have hår andre steder end på hovedet. Det har dog ikke altid været sådan, da det først var i 1915, at den første skraber til kvinder blev opfundet. Først derefter kom der et syn på kvinders kropshår, som hed sig, at kropsbehåring var forbudt.


I dag er der nogle, som ønsker at gøre op imod fordømmende holdninger til kvinders hår på kroppen, og hvad de gør med det. Dette er foregået og foregår stadig i form af demonstrationer, billeder på diverse sociale medier af kropsbehåring og nogle dokumentarfilm. Altså har der været, og er stadig, et behov for at gøre oprør.


Dog kan de forskellige indgreb være i ekstremerne, og der opstår et spørgsmål om, hvorvidt det er nødvendigt i forhold til frigørelse af kvinders kropsbehåring. I virkeligheden er det heller ikke nødvendigvis dét at have kropsbehåring, som sagen drejer sig om, men om at have valget/muligheden for selv at bestemme, hvilken slags kropsbehåring man ønsker, og om man overhovedet ønsker nogen.

Uønsket kropsbehåring

Selvom nogle kvinder kæmper for at vise deres kropsbehåring frem og dermed kæmper for andres mulighed for en dag at kunne gøre det samme fordomsfrit, er der nogen, som døjer med det modsatte problem. Mange kvinder døjer nemlig med uønsket behåring, hvad end det er i ansigtet, på armene, benene eller et helt andet sted.


Der er heldigvis mange ting, man kan gøre ved sin uønskede kropsbehåring. Hvad end dit behov er i forbindelse med hårfjerning, er der hjælp at hente. Der findes både hårfjerning med laser, voks og skrabere. I det store hele er det en smagssag, der gør sig gældende, når der snakkes om kropsbehåring.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.