Annonce
Favrskov

Østjyde er blevet mange-millionær: Ny bil eller ny båd?

En heldig østjyde kan glæde sig til at tjekke netbank de kommende uger. Der vil nemlig komme 12,5 millioner kroner ind på kontoen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
To danske vindere kunne dele 25 millioner kroner mellem sig.

FAVRSKOV: En heldig Favrskov-borger kan godt tillade sig en ekstra dyr bøf på grillen og en god flaske rødvin, for vedkommende vandt lørdag aften 12,5 millioner kroner. Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den store pulje på 25 millioner kroner blev delt mellem to vindere, og de to heldige danskere får således 12,5 millioner kroner sat ind på kontoen i løbet af de næste par uger.

Den ene vinder bor i Favrskov Kommune og har spillet med via Danske Spils Plus-abonnement. Den anden vinder har købt sin vinderkupon hos Q8 på Herlev Hovedgade, så her opfordres man til at besøge sin forhandler, hvis man har fanget syv rigtige på sin kupon, skriver Danske Spil.

Udover de vindere, der hver fik 12,5 millioner kroner, vandt to danskere på Millionærgarantien på Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

De to vindere har begge spillet med via Plus-abonnement og får gevinsten på 1.000.000 skattefri kroner sat ind på kontoen i løbet af et par dage. Vinderne af millionærgarantien bor i henholdsvis Esbjerg Kommune og Halsnæs Kommune.

Danske Spil tilbyder gratis og uforpligtende millionærrådgivning til de to vindere af 12,5 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor ligner AGF et hold, der er ved at smide hele sæsonen på gulvet

Annonce