Annoncørbetalt indhold

Østjyderne er vilde med at gå på opdagelse efter auktionsgenstande online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det sidst år har været en rutchebanetur for de fleste virksomheder i det meste af landet. Må vi holde åbent? Eller må vi i stedet holde vores salg og service online? Corona-pandemien har fået de fleste virksomheder og forretninger til at tænke ud af boksen, og for en virksomhed som Campen Auktioner har onlinesalget på auktionshusets hjemmeside vist sig at give rigtig gode resultater. Campen Auktioner var allerede godt kørende med online auktioner inden Coronaen ramte Danmark, men nedlukningen har for alvor sat gang i de online auktioner, som nu er blevet et hit for østjyderne, der er vilde med at gå til auktion online efter klenodier og spændende fund.


Annonce

Ikke overraskende udvikling 

At østjyderne og for den sags skyld også resten af befolkningen har taget godt imod onlineauktionerne hos Campen Auktioner er som sådan ikke nogen stor overraskelse. Under nedlukningen som følge af Corona-pandemien er meget køb og salg rykket over til de online medier, fordi andet ganske enkelt ikke var muligt. Østjyderne og danskerne generelt mistede heldigvis ikke deres shoppelyst og glæde ved at gå på jagt efter auktionsgenstande og spændende klenodier, så derfor er det online køb og salg også eksploderet på auktionshuset med base i det østjyske. De sidste års udvikling viser, at danskerne generelt er begejstrede for brugte genstande, som kan vække nyt liv i hjemmet, og mange er også villige til at købe brugt på auktion for at spare en hel del penge.


Det fysiske auktionshus vinder stadig manges hjerter 

På trods af, at østjyderne har taget utrolig godt imod de online auktioner, er der ingen tvivl om, at mange glæder sig til, at Campen Auktioner åbner op for de fysiske auktioner igen på samme niveau, som man så før Corona brød ud. Der er en helt unik stemning ved en fysisk auktion, når stemningen er i top, og gæsterne byder ind med bud, latter og masser af snak. De online auktioner har motiveret mange af de gængse auktionsgæster til at følge med i katalognumrene på nettet, for der har været stor lyst til at rydde op i gemmerne og sætte sine samle klenodier til salg. I stedet for, at hammeren er blevet slået i bordet på de fysiske auktioner, har knappen, der tæller ned på de mange online auktionen afsluttet den ene handel efter den anden, og det glæder den østjyske virksomhed, der glæder sig over, at kunderne har været med dem hele vejen i en ellers vanskelig periode for mange.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.