Annonce
Rejser

Østrigsk campingplads bedst i Europa

Camping Grubhof nær Lofer i Salzburg-regionen kan i hele 2020 bryste sig af at være kåret som Europas bedste af forbrugerne. Foto: Camping Grubhof

Europas bedste campingplads ligger i Østrig. Det er i hvert fald www.camping.infos konklusion, efter at næsten 150.000 campister tilsammen har afleveret over 190.000 anmeldelser til campingguiden.

2020-vinderen (baseret på anmeldelser i 2019) er Camping Grubhof i Salzburger Saalachtal. I toppen - nummer 4 - ligger en plads tæt på Danmark, nemlig Rosenfelder Strand Ostsee Camping i Rosenfelde-Grube, Slesvig-Holsten. Også forholdsvis tæt på er Campingpark Kühlungsborn i Mecklenburg-Vorpommern (nummer 3) og Naturcamping Spitzenort i Plön, Slesvig-Holsten (nummer 10).

Ingen danske campingpladser formåede at klemme sig ind i top-100. Bedste danske plads er Skiveren Camping i Nordjylland. Kroatien, Frankrig, Slovenien, Albanien, Polen, Ungarn, Bosnien-Hercegovina, Sverige og Grækenland har heller ingen campingpladser rangeret blandt Europas 100 bedste på camping.info-brugernes liste. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce