Annonce
Østjylland

Øv igen: Konfirmationer bliver udsat

Kirkerne i Odder og omegn kan ikke tage imod konfirmanderne på de planlagte tidspunkter. De nye datoer bliver meldt ud 30. januar. Arkivfoto

Odder: De kommende konfirmander og deres forældre kan godt finde kalenderen frem. Odder Provsti har besluttet at udsætte de planlagte konfirmationer.

- Grundet corona-situationen har vi valgt at udskyde årets konfirmationer i hele Odder Provsti, oplyser provst Dorte R. Sørensen.

For et år siden blev konfirmationerne også udskudt, og dengang valgte provstiet at offentliggøre de nye datoer på et særligt tidspunkt. Det ville give restauranter, hoteller, forsamlingshuse og andre steder mulighed for at sidde klar ved telefonen for at tage imod ombookinger.

Og sådan bliver det også denne gang. Provstiet offentliggør de nye datoer på hjemmesiden www.odderprovsti.dk lørdag 30. januar klokken 10.

Odder Frimenighed har ikke taget stilling til, om menighedens konfirmationer skal udsættes, og Odder Grundtvigske Valgmenighed har ikke nogen planlagte konfirmandforløb i år.

Onsdag morgen talte Radio4 med Dorte R. Sørensen, der er provst for Odder Provsti og for hospitalspræsterne i Region Midt. Lyt til indslaget herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Er den mere skånsom eller er det bare snak? Sådan er den nye corona-lyntest

Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce