Annonce
Aarhus

1.000 klager over ny busplan: Se hvor problemerne er størst

Masser af mennnesker klager over de nye busruter, der er en følge af letbanen. I Segalt er de for eksempel utilfredse med, at de skal sige farvel til Rute 100. Ifølge den nye trafikplan skal Rute 100 kun køre gennem Løgten og Skødsstrup. I modsætning til i dag, hvor hver anden afgang slår et smut omkring Segalt. Foto: Jens Thaysen

På grund af letbanen skal Midttrafik spare, omlægge og indskrænke buslinjer. Et forslag blev mødt af en byge af protester, da det var i offentlig høring.

Annonce

AARHUS: Hvis buspassagerne i Aarhus sukker "de laver da også det hele om hele tiden", så er der faktisk ikke noget at sige til det.

I 2011 blev Danmarkshistoriens største kollektive trafikomlægning gennemført i Aarhus. Det var den, der inddelte bybusserne i A-bus linjer på de store veje for at sprede smørret noget tyndere på ruterne med færre passagerer.

Og nu skal Aarhus så gennem endnu en busomlægning. Denne gang som følge af letbanen. Et forslag til nye busruter har netop været i høring. Det afstedkom knapt 1.000 indsigelser.

Herunder kan du se de 10 forslag til omlægninger, der har affødt flest protester:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

En ondskabsfuld debat

Annonce