Annonce
Aarhus

10 år med Mr. Mums: Sandwich til en tier

Mr. Mums er med i kategorien Take Away ved årets Byens Bedste. Foto: Kim Haugaard
10 år går hurtigt. Også for Mr. Mums i Højbjerg, der også har en forretning i Jægergårdsgade og gør klar til jubilæum.
Annonce

AARHUS: Muummms. Kunderne kan hos Mr. Mums kan slikke sig ekstra om munden over ikke bare smagen men også prisen for en sandwich hos take away-leverandøren, når 10 års leverancer fejres.

Mr. Mums fylder 10 år søndag 13. oktober og åbner sine to forretninger med den røde løber rullet ud. Det er 10 år siden, at butikken på Rosenvangs Allé i Højbjerg så dagens lys, og de første 100 kunder på både Rosenvangs Allé og i Jægergårdsgade kan snuppe enten en sandwich eller en salat med for 10 fødselsdagskroner, mens der resten af dagen vil være smagsprøver fra menukortet.

Mathias Bendix Christensen ejer Mr. Mums, der tilbyder take-away og selskabsmad, sammen med sin kompagnon René Pedersen. De lærte hinanden at kende på kokkeskolen i Aarhus. Efter endt uddannelse og et halvt år hos blandt andet Brøndums Hotel i Skagen blev makkerparret enige om at prøve lykken sammen. Her så ideen om at koge maden fra de fine restauranter ned til et sundt take-away koncept dagens lys.

- Vi har siden vores rejse begyndte oplevet en imponerende kundeopbakning. Nogle af vores stamkunder igennem de 10 år har vi endda fået lov at servere både konfirmations- og studentergildemad til, siger René Pedersen.

- Hos Mr. Mums laver vi fin mad uden at kunderne skal føle, at vi er fine på den. Vi tilbyder take away og selskabsmad for alle og får besøg af såvel unge som gamle, siger René Pedersen.

Mr. Mums og 38 medarbejdere

  • Mr. Mums har forretninger på Rosenvangs Allé 186 i Højbjerg og i Jægergårdsgade 12 i Aarhus C
  • 38 medarbejdere er en del af Mr. Mums
  • Siden 2010 har mr. mums oplært kokkeelever, der blandt andet har arbejdet hos Restaurant Frederikshøj, Ruths hotel samt en fransk Michelin restaurant
  • Foruden take-away retter laver Mr. Mums selskabsmad til blandt andet julefrokoster, nytår, konfirmationer, runde fødselsdage, bryllupper med mere
Annonce

Nomineret til Byens Bedste

Med 10 år på bagen i det århusianske har Mr. Mums efterhånden vundet indpas i bevidstheden hos en bred skare af byens borgere. Det har i år resulteret i en nominering til byens bedste take-away i Aarhus Stiftstidendes konkurrence Byens Bedste.

- Vi er både stolte af og taknemlige for at være havnet i den kategori. Det er altid dejligt, når man bliver anerkendt for det arbejde, man laver, siger Mathias Christensen.

- Men hverken nomineringer eller stamkunder var muligt, hvis ikke det var for vores fantastiske kokke og servicepersonale, der hver dag knokler det bedste, de har lært i det, man vil kalde en benhård branche.

Hvis du har lyst til at stemme på Mr. Mums - eller en af de andre nominerede til 2019-udgaven af Byens Bedste, så kan du gøre det her.

Mr. Mums tæller næsten 40 ansatte og har to fastgroede forretninger i Aarhus og Højbjerg, der fejrer 10 års jubilæum. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Se listen: Disse århusianske postnumre er hårdest ramt af coronaen

Østjylland

Adskillige anmeldelser om spøgelsesbilist på motorvejen: 21-årig anholdt i det forkerte spor

Annonce