Annonce
Aarhus

10 færdselsulykker på fem timer: Pas på akvaplaning

Weekenden blev skudt i gang med voldsom regn og mange færdselsuheld - Pas på aquaplaning, lyder det fra Østjyllands Politi.
Weekenden blev skudt i gang med voldsom regn og massive trafikproblemer.
Annonce

ØSTJYLLAND: Østjyllands Politi har haft en særdeles travl fredag eftermiddag og aften, og har man fulgt politikredsen på Twitter, så er det bimlet ind med meddelelser om trafikuheld.

Klokke 19.10 lød meldingen sådan fra Østjyllands Politi:

- Så har vi desværre det 10. færdselsuheld i politikredsen siden kl. 1415. Igen er det på motorvej E-45 i nordlig retning. Det er umiddelbart nord for AFK 47 Tilst. To biler er stødt sammen. Umiddelbart heldigvis kun ringe tilskadekomst.

Kort forinden var politi og ambulancer sendt afsted, da to motorcyklister stødte sammen på E45 i nordlig retning mellem AFK 47 Tilst og AFK 46 Aarhus Nord.

Det fik Østjyllands Politi til at udsende et varsel om forsigtig kørsel, da der ligger meget regnvand på kørebanen, og bilister derfor risikerer akvaplaning.

Dagens første uhels skete også på E45, hvor fire biler var involveret i et færdselsuheld nord for AFK 44 Hadsten, og siden blev Østjyllands Politi kaldt ud til uheld på både Blomstervej i Tilst og Vestre Ringgade.

Endnu meldes ikke om alvorlig personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus: Det seneste døgns smittede har opbrugt en hel uges kvote

Aarhus For abonnenter

Private plejehjem versus kommunale plejehjem: Hvem klarer sig bedst, når tilsynet kommer på besøg?

Annonce