Annonce
Aarhus

11-årig får sin fjerde teaterrolle

Maria Brøchner klædt på til rollen på Palsgaard Sommerspil som lille, forældreløse Annie, der sammen med hunden Sandie må så grueligt meget ondt igennem, inden det hele ender godt. Foto: Rikke Kidmose

Maria Brøchner fra Aarhus skal spille Annie på Palsgaard Sommerspil.

Annonce

AARHUS: Hun er kun 11 år og allerede på vej til sin fjerde rolle på teatrets skrå brædder. Den føste havde hun, da hun kun var otte år.

Maria Brøchner har to gange spillet med i stykker på Aarhus Teater - som den lille pige Cosette i "Les Miserables" med Stig Rossen i hovedrollen som Jean Valjean i slutningen af 2013 og siden som datter Margaret i familien i Jane Austens "Fornuft og Følelse" i år. Og indimellem var hun med i "Matador" på Vilhelmsborg Festspil mellem Beder og Mårslet.

Nu har hun netop kvalificeret sig til at spille med på friluftsscenen Palsgaard ved Juelsmide til sommer. Her får hun titel- og hovedrollen som "Annie" i den swingende Broadway-musical, der løber over scenen i de smukke omgivelser i parken fra 27. juli til 6. august 2017.

Siden Maria Brøchner var fire år, har hun gået til dans, og hun har sunget i kor siden 0. klasse. Drømmen om at spille Annie har hun haft, siden hun hørte og så rollen første gang på film. Selv om hun bor i Aarhus, var hendes forældre helt med på, at hun skulle søge, da Palsgaard Sommerspil kaldte til audition.

- Heldigvis bakker de mig 100 procent op og er klar til at køre herned rigtig mange gange. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang, siger Maria, der bor i Brabrand med sin danske far og russiske mor og går i femte klasse på Egebakkeskolen.

Når prøverne går i gang til april, får hun i rollen følgeskab af seks veninder på det børnehjem i New York, hvor hun i stykket er vokset op.

De andre kommer alle fra Palsgaard Sommerspils nærområde og spilles af Frigga Bruun Fanø, Sattrup, Kristina Marie Meinert Pedersen, Horsens, Sofia Lykke Mortensen, Juelsminde, Anna Ruben Johansen, Hedensted, Silje Bay Kronow, Gedved, og Rachel Lara Panaguiton, Egebjerg.

Billetsalget er i gang, og flere end 500 billetter er solgt. Billeter købes på palsgaardsommerspil.dk/billetsalg/

Annie

Musicalen "Annie" spiller på Palsgaard Sommerspil fra 27. juli til 6. august.
Billeter købes på palsgaardsommerspil.dk/billetsalg/

Maria Brøchner klædt på til rollen på Palsgaard Sommerspil som lille, forældreløse Annie, der sammen med hunden Sandie må så grueligt meget ondt igennem, inden det hele ender godt. Foto: Rikke Kidmose
Her er Maria Brøchner svævende i rollen som pigen Margaret i "Fornuft og følelse" på Aarhus Teaters Scala. Foto. Axel Schütt
Maria Brøchner ved optagelsesprøven til "Les Miserables" på Aarhus Teater. Foto: Hans Petersen
Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce