Annonce
Skanderborg

11.500 kvadratmeter og en hvid by: Ambiente har bygget nyt hovedkvarter ved E45

Sådan ser det nye hovedkvarter ud udefra. PR-Foto
Virksomheden Ambiente, der laver indretning til butikker og messer, har bygget et nyt, stort hovedkvarter ved frakørslen til Stilling
Annonce

STILLING: Har du kørt sydpå ad E45 mellem Aarhus og Skanderborg de sidste måneder, har du sikkert lagt mærke til, at der kort før frakørslen til Stilling er dukket en ny, stor bygning op.

Det er firmaet Ambiente, som laver indretning til butikker og messer, der har bygget nyt hovedsæde på 11.500 kvadratmeter. Umiddelbart ligner det hovedkvarter måske en betonklods, som betonklodser er flest, men det er ikke tilfældet - tanken har nemlig været at lave noget unikt, siger Michael Skjødt, der ejer Ambiente.

- Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville bygge fremtidens domicil. Noget, der ikke er set før, og som får folk til at sige wauw. Og frem for alt et sted, det er fedt at arbejde og være – med højt til loftet på alle måder. Men som alle andre har vi naturligvis også haft et budget, der skulle overholdes. Vi besluttede bare helt fra starten ikke at lade det være en begrænsning, men en mulighed for at udfordre og udforske vores egen kreativitet, siger han.

"White City," som de hvide kasser på billedet er blevet døbt, er kontorer, mødelokaler og et designlaboratorium. PR-Foto
Annonce

Den hvide by

En af de steder, hvor kreativiteten skal udforskes, er i 18 hvide kasser, som har fået navnet "White City". I kasserne er der kontorer, designlaboratorium og mødelokaler, og udenfor dem ligger et stort åbent kontorlandskab, ligesom det store atrium på 1.000 kvadratmeter viser prøver på firmaets produkter.

Ambiente har eksisteret siden 1999, har 50 ansatte og blandt andre Bang & Olufsen, Spar Nord, Kulturstyrelsen og Aarhus Arkitektskole som kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To nye tilfælde: Nu er 11 chauffører fra Aarhus Sporveje smittede

Annonce