Rumæner dømt for voldtægt i baggård

Arkivfoto: Scanpix

Rumæner dømt for voldtægt i baggård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afslørende små implantater på voldtægtsmandens penis nævnt i dommens præmisser.

En 32-årig rumæner blev i dag fundet skyldig i grov voldtægt mod en 37-årig dansk kvinde i en baggård i det centrale Aarhus. En enig domsmandsret idømte ham to års ubetinget fængsel efterfulgt at udvisning fra Danmark for altid. Han fastholdt via tolk, at han var uskyldig, og ankede på stedet til Landsretten.

Efter godt tre måneders varetægtsfængsling ville den dømte sættes på fri fod, mens han venter på, at landsretten finder plads til hans sag i kalenderen. Men det afviste byretsdommeren. Den 32-årige har på det nærmeste vagabonderet i Danmark siden september sidste år og boet det meste af tiden på varmestuen hos Kirkens Korshær . Med så perifer tilknytning til Danmark er der betydelig risiko for, at han med en fængselsdom hængende over hovedet forsvinder ud af landet ved først givne lejlighed, mente dommeren.

Voldtægten fandt sted en tidlig morgen i november sidste år. Det var en sag, hvor påstand stod mod påstand. Den 37-årige kvinde hævder, at hun blev brutalt voldtaget op ad en mur, mens to af den dømtes landsmænd hjalp ham med at holde hende og trække tøjet af hende. Omvendt har den 32-årige under hele sagen fasthold, at han intet som helst seksuelt har haft med kvinden at gøre – hverken med tvang eller frivilligt.

Ingen dna-spor eller gynækologiske kvæstelser har kunne underbygge voldtægtsanklagen. Men et par dage efter forbrydelsen blev der optalt 23 blodunderløbne mærker og rifter fordelt over det meste af kvindens krop. Kvæstelserne understøtter hendes forklaring om voldtægt, og at hun periodisk havde været bevidstløs, sagde retsformanden.

Det blev også lagt til grund for dommen, at kvinden kunne fortælle retten, at den 32-årige havde tatovering og små implantater – "knopper" – under huden på penis, oplyste dommeren.

Retten fandt kvindens forklaring om voldtægt troværdig og forkastede rumænerens påstand om uskyld.

Rumæner dømt for voldtægt i baggård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce