Prins Henrik indvier fitnesscenter

Arkivfoto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix

Prins Henrik indvier fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badeanstalten Spanien får fitnesscenter, som åbner torsdag.

Badeanstalten Spanien udvider sine tilbud med et privat fitnesscenter. Det åbner Skærtorsdag, når hans kongelige højhed prins Henrik klipper den røde snor til det nye center, Seierfitness.

Når prinsgemalen er hjemme på Marselisborg Slot, træner han sammen med sin personlige træner i Seierfitness. I den forbindelse vil prins Henrik være med til at indvie det nye center.

Seierfitness er indrettet ud fra de historiske rammer i de enkelte rum. Club´en er stemningsfyldt indrettet med nyt lækkert fitnessudstyr, fortæller centret.

Ejer og manager af Seierfitnes, Mads Seier-Petersen, har 17 års erfaring i branchen fra Nordens største træningskæde. At åbne Seierfitness er en kæmpe drøm for ejeren, som glæder sig rigtig meget til at sprede en god træningsstemning i Aarhus, og til at motivere gæsterne til at nå deres personlige mål.

»Vores mål med club'en er at skabe en hyggelig og familiær atmosfære. Det afspejles både i de fysiske rammer og i den personlige kontakt. Vi ønsker at inspirere vores medlemmer til at yde deres personligt bedste,« siger Mads Seier-Petersen.

Selve badeanstalten er under restaurering og ombygning og er forsinket mere end et år. Hvornår det åbner igen er endnu ikke meddelt af kommunen.

Prins Henrik indvier fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce