Galleri: Badeanstalten åbner i Spanien

Så kan I godt begynde at tælle ned. Om en uge åbner Badeanstalten Spanien efter to års ombygning.

Galleri: Badeanstalten åbner i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor oplevelse i funky funkisstil venter, når Badeanstalten Spanien genåbner onsdag i næste uge efter to års ombygning.

Så sker det: Efter to års ventetid med ombygning genåbner Badeanstalten Spanien. Og badenymfer, wellness-folket, klorelskere og badegæster i det hele taget kan godt begynde at glæde sig.

Stiften.dk har smugkigget forbi den gamle badeanstalt, der daterer sig tilbage til funkistiden i 1933, da det nu fredede bygningsværk stod færdigt - i stadsarkitekt Draibys streg. Se billederne: Det nye Spanien

Åbning onsdag 30. maj
<ul><li>Badeanstalten Spanien byder onsdag 30. maj igen århusianerne indenfor. </li><li>Den officielle åbning finder sted kl. 14 ved rådmand Marc Perera Christensen - efterfølgende er der gratis svømning for alle borgere. </li><li>Til daglig er entreen - som i andre århusianske svømmehaller - 45 kr. for en voksen og 25 kr. for børn og pensionister</li><li> En billet til grossererbadet koster 85 kr. inklusive brug af svømmehallen </li><li>Mandag-fredag kl. 8-12 er prisen i grossererbadet 60 kr.</li></ul>

Gratis bad til alle

Den officielle åbning er onsdag 30. maj ved kulturrådmand Marc Perera Christensen kl. 14. Efterfølgende fejres åbning med gratis svømmebad til alle borgere.

Der venter århusianerne en stor oplevelse. Ikke bare i de store, lyse omklædningsrum - men også på den total renoverede 3. sal, hvor det gamle grossererbad byder på alle nutidens kurbade og wellness faciliteter.

Grossererbadet i come back

Historien er enkel: Grossererbadet, hvor mangen en århusianer fik energien tilbage med gamle varmelamper, en kold Ceres Top og måske et spil mousel, lukkede sidst i 1980'erne. Etagen har siden stået forladt hen.

Grossererbadet får uden tvivl en renæssance af rang, når det igen byder århusianerne indenfor til en pris på 85 kroner (og så kan du også bruge svømmehallen)

Galleri: Badeanstalten åbner i Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce