Annonce
Aarhus

14-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse: Buspassager tog hende på brysterne og på benet

En 14-årig pige var onsdag aften udsat for blufærdighedskrænkelse i en 11'er i retning mod Stavtrup. Foto: Kim Haugaard
Annonce

AARHUS: En bare 14-årig pige var onsdag aften udsat for en grim oplevelse i en bus nummer 11 fra Harlev i retning mod Stavtrup.

Hun har forklaret til politiet, at en udenlandsk udseende mand steg på bussen Park Allé i Aarhus C omkring klokken 22. Han satte sig på sædet over for pigen, der havde en fornemmelse af, at manden sad og kiggede på hende, og da bussen var nået til Nordbyvej, flyttede manden plads og satte sig ved siden af hende, så hun ikke kunne komme ud.

Manden begyndte at tale til pigen på en blanding af dansk, engelsk og et tredje sprog, som pigen ikke forstod. Hun forsøgte at ignorere ham og svarede ham ikke. Han forsøgte efterfølgende flere gange at kramme pigen og befølte hende på brysterne og på benet.

Manden spurgte også, om pigen ikke ville stå af ved Råhøjparken og komme med ham hjem, og om han måtte følge hende hjem. Begge dele afviste pigen, der i stedet kontaktede sin mor og bad hende hente hende ved endestationen. Da bussen ankom til endestationen i Stavtrup steg manden også ud, men gik væk, i retning mod Ormslevvej, da han så pigens mor.

Manden beskrives som:

  • Somalisk af udseende
  • 35-40 år gammel
  • Ca. 175 cm høj
  • Kraftig af bygning
  • Sort krøllet hår, der var klippet kort i siderne og langt på toppen
  • Uplejede skægstubbe og tørre læber, der var sprukne

Han var iført en sort, slidt hættetrøje, hvor der over brystet stod NIKE med hvide bogstaver, grønne bukser og mørke slidte sko.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle andre passagerer i bussen, der kan have set manden i tidsrummet fra ca. 22.15 til 22.35, eller som kan have viden om, hvem han er.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Annonce