Annonce
Aarhus

14-årige Victoria debuterer som forfatter

14-årige Victoria Drejer Sørensen fra Aarhus er kåret som den ene vinder af 500 Ord, en skrivekonkurrence for børn og unge. Hendes bog udkom på Gyldendal mandag. PR-foto
Annonce

14-årige Victoria Drejer Sørensen fra Aarhus er kåret som den ene vinder af 500 Ord, en skrivekonkurrence for børn og unge. Mandag udkom hendes bog, "Et billede af min mor".

I konkurrencen 500 Ord skal deltagerne skrive en historie på maks. 500 ord. Alle deltagerne er i alderen 9-14 år.

De to vindere af årets konkurrence blev afsløret lørdag 14. november under børnelitteraturfestivalen Albus på Dokk1. Den ene, Victoria Drejer Sørensen, fik sin bog udgivet hos Gyldendal, mens den anden, Marie Røgild, modtog for sit bidrag et ophold på Brønderslev Forfatterskole.

Århusianske Victoria Drejer Sørensen går til daglig på Tjele Efterskole ved Viborg. Hun debuterer med "Et billede af min mor", der er en fortælling om sorg og det at miste.

Victoria udtalte efter prisoverrækkelsen: - Det er en helt vild følelse. Det bedste er at se sit navn stå på ryggen.

Hun fremhævede også Runa Steppinges illustrationer, der har bragt historien til live.

500 Ord er skabt i et samarbejde mellem Aarhus Kommunes Biblioteker, Brønderslev Forfatterskole, Skoletube og Gyldendal. Konkurrencen har hvert år et nyt tema, som kan fortolkes frit. Årets tema var 'opdagelse'.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Aarhus

Dagens corona-tal i Aarhus: Et skridt frem søndag og et tilbage mandag

Annonce