Annonce
Kultur

1400 har lagt ansigt til Aarhus-portræt

Entrescenen har opstillet en camper på Lille Torv, hvor århusianerne kan lade sig fotografere. Alle fotos bliver smeltet sammen til et samlet Århus-ansigt, som afsløres i morgen aften på Bispetorv. Her bliver Morten Bjerregaard fotograferet af Davis Fischer.

1400 århusianere havde tirsdag eftermiddag lagt ansigtet i de rette folder for at bidrage til det Aarhus-ansigt, som onsdag aften klokken 17.30 bliver afsløret på Bispetorv.

Annonce

1400 århusianere havde tirsdag eftermiddag lagt ansigtet i de rette folder for at bidrage til det Aarhus-ansigt, som onsdag aften klokken 17.30 bliver afsløret på Bispetorv.

Bag projektet med at forene århusianerne i ét samlet ansigt står Laboratoriet, der er en del af teatret Entré Scenen, i samarbejde med et kunstnerisk råd bestående af en række internationale scenekunstnere. Det er derfor også folkene bag projektet, der i øjeblikket vækker opsigt med en autocamper parkeret midt på Lille Torv. Her kan forbipasserende århusianere lade sig fotografere og samtidig følge processen med at skabe slutproduktet, der onsdag klokken 13. overdrages til borgmester Nicolai Wammen. Et byrådsmøde forhindrer nemlig borgmesteren i at være til stede ved afsløringen om aftenen på Bispetorv.

»Folk har reageret meget positivt på projektet og synes, det er en sjov idé,« siger Jakob Edut, pr-medarbejder på Entré Scenen.

Århusianerne har i knap en uge selv kunnet MMS'e fotos eller ladet sig fotografere rundt omkring i byen, hvor rødklædte fotografer har bedt om lov til at knipse et portræt.

Hele projektet sker i samarbejde med 2017-projektet, der vil følge ideen op med afsløring af et nyt Aarhus-ansigt de kommende år frem til året, hvor Aarhus forventer at kunne smykke sig med titlen som europæisk kulturhovedstad.

Har man lyst, kan man stadig nå at bidrage til Aarhus-ansigtet. I så fald skal man lægge vejen forbi autocamperen på Lille Torv senest klokken 11. onsdag formiddag.

Aarhus-ansigtet kan ses her på stiften.dk fra onsdag kl. 17.30.

Annonce
Annonce
Aarhus

Festugeboss er tavs om aflysning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Aarhus For abonnenter

Stikprøve i Føtex, Kvickly og Menu: Så mange kunder spritter ikke hænder

Annonce