Bygherre vil give Højbjerg et center med alt

Den århusianske ejendomsudvikler Claes Remien, forrest, har ejet de knap 9000 kvadratmeter, hvor det nye butikscenter skal ligge, gennem mange år. Han ønsker ikke at oplyse, hvor mange millioner projektet står i.

Bygherre vil give Højbjerg et center med alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når du drejer fra Oddervej, vil du kunne komme på biblioteket, på borgerservice og handle ind.

Et center, Højbjerg Plads, hvor du kan klare alle dine forretninger og indkøb. Det er visionen for bygherren, Remien Ejendomme, med arealet ud til Oddervej, der i dag huser blandt andre Alexandra Blomster.

Claes Remien siger, at der foreløbig er indgået aftale med Alexandra Blomster samt Højbjerg Bibliotek om lejemål, når projektet efter planen står klar i sommeren 2015.

»Vi har endnu ikke udlejet andre lejemål. Interessen er meget stor, og vi har en række forhandlinger i gang,« siger Claes Remien.

Bygherren vil jævne de gamle, udtjente bygninger i området - inklusive lokalhistorisk arkiv på hjørnet af Heidesvej og Oddervej - og bygge en helt ny vision for Højbjerg op. Med blandt andet fitness-center, borgerservice, restaurant, butikker, medborgerhus, muligvis lægehus og kontorlokaler.

Meningen er, at vi bygger et center, hvor den enkelte borger kan klare alle de ting, han eller hun skal på vej hjem fra for eksempel arbejde,« siger Claes Remien.

»Bygningerne er meget forfaldne. Vi vil i stedet give lokalbefolkningen et helt nyt tilbud, hvor man på et sted kan klare alle sine forretninger. Der er et udækket behov,« siger Claes Remien, som mener, at det ny center vil adskille sig afgørende fra blandt andet Kridthøj Torv og Skåde Centret.

»Højbjerg Plads bliver større end andre og har dermed flere muligheder. Med offentlige tilbud som borgerservice og bibliotek bliver der mange og flere muligheder for den enkelte højbjergenser, og så ligger centret meget centralt i Højbjerg,« siger Claes Remien.

»Det er også en del af projektet, at der - i tilknytning til det nye Højbjerg Bibliotek - bliver en sal til 100 personer. Den kan frit benyttes af lokalsamfundets foreninger og dermed bidrage yderligere til synergien på stedet,« siger Claes Remien.

Bygherre vil give Højbjerg et center med alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce