Naboer i oprør over superbibliotek

Peter Kessel er stv¶rk utillfreds med at han skal vv¶re nabo til et stort nyt byggeri ved Alexandra Blomster pvï OddervejPeter Kessel er stv¶rk utillfreds med at han skal vv¶re nabo til et stort nyt byggeri ved Alexandra Blomster pvï Oddervej

Naboer i oprør over superbibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et nyt superbibliotek til hele syd-byen er tilbuddet. Men ikke alle beboere i Højbjerg køber ideen.

Et splinternyt superbibliotek og et medborgerhus. Sådan lyder tilbuddet til sydbyen, men ikke alle i Højbjerg klapper i hænderne.

Med til pakken hører nemlig, at Højbjerg Bibliotek i en ny udgave med alt, hvad en biblioteksgænger kan ønske sig, skal ligge i et nyt butikscenter ud til den befærdede Oddervej, hvor 15.000 biler passerer hver dag.

Kulturrådmand Marc Perera Christensen (K) kan se en stor fordel i, at kommunen gennem Remien Ejendommes projekt kan få fuld udnyttelse af de kommunale skattekroner til bibliotek, medborgerhus og borgerservice, som også vil komme folk i Malling og Mårslet til gode.

»Men hvad skal vi med en stor betonklods, når vi har masser af butikscentre tæt på i forvejen. Her står oven i købet masser af lokaler tomme. Samtidig skal der åbnes op for tung trafik på små villaveje, som skolebørn bruger,« siger én af naboerne, Peter Kessel.

Højbjergenserne har fået godt 14 dage til at svare på, hvad deres mening om projektet er. Mange føler, det er al for kort tid - og at snigløbe borgernes demokrati.

Naboer i oprør over superbibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce