Annonce
Aarhus

16-årig på narko og motorcykel torpederede vejtræ - og stak af fra politiet

politiet satte gang i blinket, men så kørte den kun 16-årige mod kørselsretningen - indtil et træ stoppede ham. Foto: Kim Haugaard
En alt for ung motorcyklist uden hjelm flygtede via cykelstien - og mod færdselsretningen med hash i strømpen - fra politiet i Aarhus Midtby. Troede han. Betjentene anholdte drengen, der sigtes for at køre narkopåvirket.
Annonce

AARHUS: 16-årig dreng på en vild motorcykeltur troede, han søndag aften kunne stikke af fra politiet efter at have overtrådt adskillige færdselsregler omkring Marselis Boulevard i Aarhus.

Men endte med i narkopåvirket tilstand at blive anholdt omkring klokken 18.40, da en patrulje på Joh. Baunes Plads i Aarhus var blevet opmærksom på en motorcykel, hvor føreren ikke havde hjelm på.

Patruljen tændte for horn og lygter for at få føreren til at standse, men han kørte fra stedet via cykelstien og modsat færdselsretningen ved Marselis Boulevard og derefter ind over græsarealet ved Dalgas Avenue, hvor han, formentlig på grund af det våde føre, ramte ind i et træ, da han forsøgte at dreje mod venstre.

Annonce

Betjente løb efter drengen

Betjentene steg ud af bilen og råbte efter ham, men føreren løb fra stedet og sprang over flere hegn forbi Otto Mønsteds Kollegium og videre ad N.J. Fjords Gade. Betjentene var lige i hælene på ham og råbte flere gange, at han skulle standse, men han fortsatte i løb, og på et tidspunkt mistede betjentene ham af syne, står der i politiets døgnrapport.

Betjentene fortsatte dog med at lede efter ham i området, og kort tid efter fandt de ham siddende ved en trappeopgang ved Frederiksbjerg Athlet Klub. Han var meget forpustet og havde fået en flænge ved øjet. Han forklarede dog hurtigt til politiet, at han havde været udsat for et overfald, hvor han var blevet slået i hovedet, og at han var løbet væk fra gerningsmændene, hvilket var grunden til, at han var så forpustet.

Den købte betjentene dog ikke, og den kun 16-årige dreng blev anholdt og sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand, for kørsel uden førerret, for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for at køre motorcykel på cykelstien og modsat færdselsretningen og for lov om euforiserende stoffer, da betjentene fandt en klump hash i hans ene strømpe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen

Annonce