Annonce
Aarhus

164 ledige lejligheder i Aarhus Ø-byggeri

Der er i øjeblikket 164 tomme lejligheder i byggeriet på Havneholmen i Aarhus Ø. Foto: Henning Bagger

Det går ikke så hurtigt med at få lejet lejligheder ud i Havneholmen-byggeriet.

Annonce

AARHUS: Det går tilsyneladende ikke så nemt med at få udlejet lejlighederne i Havneholmen-byggeriet på Aarhus Ø. I hvert fald er der i øjeblikket 164 ledige lejligheder i byggeriet, viser en opgørelse, som JP Aarhus har lavet.

Det er især i blok D og blok E, der der er mange ledige. Ifølge avisens opgørelse er der i skrivende stund henholdsvis 49 og 103 ledige lejligheder i byggeriet, og det kan skyldes den relativt høje husleje.

Der er dog ingen planer om at sænke huslejen men at ændre indretningen af lejlighederne, siger Søren Kempf Holm, der er adminstrerende direktør hos Topdanmark Ejendomme, der ejer byggeriet. Han er positiv med hensyn til at få dem lejet ud.

- Det er et nyt område i Aarhus, og nogle af de nye områder i København har den samme problemstilling, indtil man rammer markedet. Samlet set er vi superglade for vores investering, og vi er helt sikre på, at det vil blive en god forretning, siger han til JP Aarhus.

Havneholmen er det største byggeri på Aarhus Ø med 402 lejligheder. Hos Aarhus Kommune maner Bente Lykke Sørensen, chef for Bolig og Projektudvikling, også til besindighed med hensyn til de tomme lejligheder.

- Vores ønske er naturligvis, at der ikke står tomme lejligheder, men jeg er sikker på, at situationen vil være anderledes om tre-fem år, når hele området er udbygget,« siger hun.

Husk du kan følge med på vores Facebook-side Byudvikling Aarhus, hvor vi samler alt om byens udvikling:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce