Annonce
Favrskov

17-årig knivrøver fra Hadsten anholdt i Nordjylland

Arkivfoto: Michael Bager
En 17-årig dreng fra Hadsten truede med kniv, da han onsdag aften frarøvede en 16-årig dreng sin mobiltelefon på åben gade i Aalborg.

Hadsten/Aalborg: En 17-årig dreng blev natten til torsdag anholdt for et væbnet røveri i Aalborg tidligere på aftenen.

Klokken 22.20 blev en 16-årig dreng passet op på Filstedvej i bydelen Vejgaard af en røver, der slog ham i ansigtet og truede med en kniv.

Drengen fik stjålet sin mobiltelefon, men heldigvis kendte han røveren ved navn, og derfor kunne politiet rykke ud og anholde den 17-årige.

I lommen havde han den 16-åriges mobiltelefon, så han blev taget med i detentionen, hvor han sidder torsdag morgen.

- Han vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør senere på dagen, fortæller vagtchef Karsten Højrup fra Nordjyllands Politi til DR Nordjylland.

Den 17-årige bor i Hadsten, men han har familie i Aalborg, hvor han er godt kendt af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce