Århusiansk fodbold-festival med vokseværk

Skovbakken, tv, og AIA-Tranbjerg står bag Football Festival. Foto: Kim Haugaurd

Århusiansk fodbold-festival med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerede inden det årlige Football Festival Denmark i går blev fløjtet af i Vejlby-Risskov, havde arrangørende rettet blikket mod næste års stævne, som gerne skal byde på store ændringer

Festivalens formand, Jesper Raabo, regner - på trods af et lille økonomisk underskud sidste år - med at se sorte tal på bundlinjen efter årets stævne.

»Vi skulle meget gerne have overskud i år. Vores omsætning har været på fire-fem millioner - brutto - men det regner vi med at tjene ind igen. Det er ikke sådan, at vi på nogen måde blive store og tykke af det overskud, som måtte komme - vores vigtigste kriterium er bare, at det kan løbe rundt. Vi holder det for, at folk skal have det sjovt og ikke for at tjene penge.«

Formanden forsikrer samtidig, at Football Festival er kommet for at blive, og at festivalen, med årene, kan få meget mere at byde på end bare fodbold.

»Vi har jo bevidst valg at kalde det for en ’football festival’ og ikke en cup, som alle andre stævner ellers hedder. Det gjorde vi fordi, det fra starten var vores intention, at det ikke kun skulle handle om fodbold - vi ville være meget mere end det,« siger Jesper Raabo, der netop nu arbejder på en masse idéer, som kan udvikle og udvide arrangementet.

»Århus har jo en masse at byde på, og jeg håber, at vi på den lange bane kan inddrage byen meget mere og forhåbentlig få en masse samarbejde op at køre. Sidste år havde vi arrangeret en række by-events sammen med Århus Kommune, som blandt andet bød på konkurrencer i strandfodbold og musikkoncerter. Det var et stort hit, og det er sådan noget, vi gerne vil have meget mere af,« mener formanden.

Århusiansk fodbold-festival med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Anfører Röcker: Vi har manglet vores Brøndby-stil
Benedikt Röcker var både chokeret og rystet, da Alexander Zorniger blev fyret i mandags. Han mener, at Brøndby har manglet sin aggressive spillestil i foråret.